Derbyglädje!

Vilken match det var i onsdags, ja inte bara en häftig match utan hela inramningen, coola och genomtänkta tifon, fullsatt på stadion, ett jäkla ös på publiken (även VIP läktaren för en gångs skull), två skånska lag på samma poäng i toppen av allsvenskan och en match som hade det mesta. Tror inte man kommer få uppleva något liknande igen.

Jag var så nervös. Tror aldrig jag varit så nervös innan. Mådde nästan illa och vågade inte titta när HIF kom i anfall. Sedan var det bara glädjeyra. Kunde inte hem och sova efter det, istället in till stan äta och dricka och känna pulsen i Malmö efter en jäkligt skön seger. Finns det något bättre än derbyvinster?

Var riktigt trött igår, 3 timmars sömn gjorde sitt till. Men det var värt det, helt klart!









Igår på jobbet var vi tvugna att driva med HIF anhängarna på Kvällan. Hängde upp Malmötröjor och skrev skyltar med 2-0 och serieledare, hihi!



Idag ska vi på annons och marknad åka till Ring Knutstorp och titta på STCC tävlingar. Är inte alls intresserad av motortävlingar och snabba bilar och racing, men ska faktiskt bli kul att se det live. Kvällsposten är sponsor till STCC tävlingarna i Ring Knutstorp.

Ikväll blir det match mot Glimåkra.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback