Saknar dig redan!

Idag är inte en utav mina bästa dagar. Jag känner mig helt tom och dämpad. Men, ibland måste det faktiskt få vara så. Mitt jobb är bland det roligaste jag kan tänka mig, men även om det är så, händer det ibland saker på jobbet som man inte kan styra över och som är mindre roliga.

Denna vecka har det hänt så. Något jag överhuvudtaget inte kan styra över. Men, det känns jäkligt tungt och trist. Sitter och stirrar på datorn, men kommer ingenvart. Någon som jag tycker oerhört mycket om på jobbet gör sin sista dag på måndag och det känns oerhört tungt. Den personen har motiverat mig när saker och ting har känts stressigt och inte så kul och jag kan lita på personen till 200 procent, när det kommer till arbetsuppgifter och även andra saker. Suck. Just nu känns det som det kommer bli tråkigt ett bra tag framöver att komma till kontoret och inte ta det obligatoriska torsdagsskaffet (som blev lite fler dagar än så) eller de långa mötena då hälften av tiden går till att prata om annat. Suck, suck och riktigt mycket suck.

Nej, kämpa dagen ut, sen hem och ledig i morgon.

Blir inte mer idag.

Underbaaart gaaalet

Tänkte vara extra generös, eftersom det faktiskt är måndag, och bjuda på festens höjdpunkter genom några fina bilder!

 










Måndagsmorgon!

Jaaa, vilken galet uppiggande rubrik!

Galet uppiggande var jag i morse med, mörkt, kallt, regn och en hel vecka framför sig. Jaa,  jag har ju varit lite bortskämd på sista tiden, varit ledig varje fredag. Dock har jag istället jobbat lördagar, men ändå.

Nej får helt enkelt pigga upp alla som känner sig lika trötta som mig idag men en helt underbar bild!


Ujujujuj vikken fäst!

Sikken fest det var igår... 04.00 var vi hemma och kröp ner i sängen. Imponerade över att alla hade lagt ner tid och eftertanke på sin utklädnad. Får väl lägga upp lite bilder sen (har liiiiite att välja på, över 200 bilder hade tagits med min kamera, tur man inte har film som förr i tiden haha).

Var riktigt kul att träffa alla kompisar som man faktiskt har försummat på sistonde. Jag hinner ju inte med mellan jobb och träning. Perfekt att samla alla såhär. Extra kul var det att träffa Annika, som jag inte sett på över 4 veckor, och Louice och Jönsson. Jag och Jönsson har försökt hitta tid och träffas sen i våras men det blir aldrig av.
Nu är det dags för fotboll. IFK mot Lund. Måtte de vinna. IFK har inte vunnit en ända match när jag har tittat. Är nog egentligen portad från arenan, men får väl smyga in!

Konstnärlig ådra sökes!

Jag har länge velat skaffa en liten tatuering. Det stora problemet är att jag i mitt huvud ser precis hur den ska se ut, men jag kan inte beskriva det. Bra på att rita är jag ju verkligen inte heller (inte mycket till estetisk ådra i mig inte)

Jag kan ju försöka förklara. Tänk er Tingeling i Peter Pan



Då har ni grunden. Dock ska det inte vara så glittrigt-tjejigt-prinssessigt. Det ska vara en form av älva men mer med mina egenskaper. När man se den ska man kunna se att den är kopplad till mig. Vilka egenskaper vet jag inte, det får jag nästan fråga kompisar om, men det ska vara egenskaper hos mig som är positiva som stärker mig.

Ni förstår att jag tycker det är lite klurigt! Någon som kanske känner sig manad att ge sig på en teckning haha!

Ikväll är det lite fest med jobbet. Vi ska käka middag och se Svensson Svensson, förhandsvisning på nöjesteatern. Låter som det kan bli riktigt trevligt.



Det är sommar i Sverige. Lena och Gustav lämnar Vivalla för att bo några nätter på ett idylliskt pensionat strax utanför Malmö. Det skall bli romatniska dagar då de bara skall ägna sig åt varandra. Lena lovar att inte prata jobb- Gustav lovar dyrt och heltigt att inte säga ett ord om sport. Oturligt nog dyker Janne Holmlund, Gustavs store idol från Fotbolls-VM 1974, upp på pensionatet. Till råga på allt är visst ralf Edström och Ronnie Hellström också i krokarna. Verkar det inte även som om pensionatsvärdinnan är lite förtjust i stackars Gustav? Lena upptäcker till sin förskräckelse att det nyförälskade unga paret på hotelelt har problem med troheten, någo som hon omedelbart måste åtgärda. Och vad har egentligen Gustav att göra med konstnären Lars Runke? Det blir en komplicerad vistelse i en mycket trevlig stad.

Premiär

Nu är det dags för premiär! Elitserien i handboll drar igång i Lund. Lugi - Lindesberg vankas det med fin premiärstämning och trerättersmiddag. Kanon när man är samarbetspartner till alla elitserieklubbar, mycket mycket handboll. Är även med i redhökarna, MFF, HIF och TFF. Tur man har ett sporthjärta.



See ya!

Vinterkänslor



Idag sa någon på jobbet, jaha då var det 3 månader till julafton. Sucksuck. Gillar inte vinter, mörker och kyla. Dock kan jag längta efter några saker som kommer med vintern. Tända levande ljus i hela huset, snöbollskrig, åka skridskor och värma sig med varm choklad. Men detta räcker ju en vecka eller två. Istället ska man stå ut i flera månader.

Värdelöst vetande

Har en ny applikation på min Iphone, värdelöst vetandet heter den och är, precis som namnet antyder, egentligen ganska meningslös. Dock är det värdelösa vetandet faktiskt otroligt intressant. Kan sitta hur länge som helst och trycka fram roliga och onödiga notiser.

Visste ni tex att Los Angeles hela namn är: El Pueblo de Nuestra Senora la Reina de los Angeles de Porciuncula
Helt fantastiskt!

Eller att: Våra ögon har samma storlek från det vi föds tills vi dör, vår näsa och öron slutar dock aldrig att växa. Det är ju förklaringen till att gubbar ofta har så stora hängiga öron.

Eller att: David Prowse, han som spelar Darth Vader, visste inte att skådespelaren James Jones skulle göra rösten till Darth. Detta märkte han först i biosalongen när han såg filmen.
Vilken besvikelse att få sin egen röst bortklippt!

Eller att: i varje avsnitt av Seinfeld kan man se något med Stålmannen på


Åhh, min nya applikation är ju strålande för mig som är lite nyfiken.

En pendlares vardag

Det finns riktigt många störobjekt när man åker kollektivt. Har pendlat i 6 år nu och man borde tycka att jag skulle börja vänja mig, men det blir snarare tvärtom! Jag stör mig mer och mer och mer på dessa mycket irriterande detaljer:

- När man lyssnar på sin Ipod så högt att musiken strömmar ut från öronsnäckorna, vilket innebär att alla som sitter runt omkring tvingas lyssna på ett odefinierbart dunka dunka. Majoritetsvis sker detta bland ungdomar 15-25, men förekommer även bland äldre människor med dåliga öronsnäckor.

- När man andas högt. Riktigt störigt. Är mestadels män 40+ som verkar lida av riktigt trånga näsor, speciellt vid utandning.

- När man är så tjock så man tar två säten. Ja det kanske låter elakt, men jag ska faktiskt inte behöva lida och tränga i hop mig på ett halvt säte för att någon annan behöver 1,5 säte. Speciellt inte när jag satt där först. 

- När man envisas med att gå på innan alla gått av. Oftast bildas två köer vid en dörr, en vid var sida. När då folk börjar gå ut envisas personen som står först i ena kön med att börja tränga sig på innan alla kommit ut. Vilket resulterar i en lite panik från personen som står först i andra kön. Den personen har ju ändå stått först och nu börjar folk som stått 4 och 5 i andra ledet gå på före honom. Allmänt kaos bildas och folk som ska gå av blir måttligt irriterade. Kan inte personen som står i led 1 inse att han/hon står ju först i ledet och det finns ingen anledning att gå på innan alla gått av, på så sätt slipper alla stressen. Kanske skulle de två som stå först prata sig samman varje gång, så de går på samtidigt? Jag blir riktigt irriterad när folk tränger sig på innan jag kommit av och brukar försöka tackla till dem riktigt hårt.

- När man luktar illa. Ja, igen, det kanske är elakt. Kan man inte hjälpa det så kan man inte hjälpa det. Men man mår ruskigt illa av de som luktar svett, rök eller värst av allt urin. Lite normal hygien hade inte skadat.

- När man sätter sig längst ut på sätet och sover så att en annan inte kan komma in på platsen vid fönstret. Vet man med sig att man ska sova kan man inte bara sätta sig längst in då!

- När man pratar mobil så högt att man egentligen inte hade behövt en mobil utan personen i andra änden hade hört en ändå.

Hade ovanstående personer struntat i att åka tåg hade pendlandet varit så mycket lättare!


Shape up oldies!

Är ruskigt trött på folk som tror att jag, bara för att jag är ung, inte kan ta ansvar över andra. Har jobbat med ungdomar/barn i över 10 år, och haft uppdrag som innebär väldigt mycket ansvar. Tror nog jag klarar det ganska bra nu, då jag klarade det väldigt bra redan för 5 år sen. 

Ålder är en siffra - inget mer! 


Skärpning! 

Den lilla djävulen har talat!

Stack ner på träningen igår ihopp om att en ordentligt tejpning kring min lilla vrickade fot skulle hjälpa. Men icke, joggade tre meter och det gick inte alls. Blir vila idag med... trist trist.

Var med om en märklig sak när jag spelade med U-laget i söndags. Jag hade varit uppe i ett anfall och Stehag fick kontring mot oss, en spelare kom löpande i mitten och jag bedömde att hon kunde bli farlig om hon hann med i kontringen. Så rent taktiskt gav jag henne en liten knuff i sidan. Då utspelar sig följande:

PMS flicka från Stehag - "Va fan gööör du? Är du psykiskt sjuk?"
Förvånad Linda - "Ehhhh va?"
PMS flicka - "Är du helt psykiskt sjuk eller?"
Fortfarande förvånad Linda till PMS flickan- "Vänta lite" 
Förvånad Linda vänder sig till Mittbackskollega Gunnar - "Gunnar, är jag psykiskt sjuk?"
Road Gunnar - "jaa"
Road Linda till liten ilsk Stehag spelare - "Jaa vet du det är jag nog, men vet du vad det bästa är? Nu har jag ju hittat en kompis" 
Ilsk PMS spelare blir mycket röd i huvudet och går därifrån.  

Nu borde jag uppföra mig moget och släppa saken. Men det var så otroligt roligt att psyka (jaa jag var ju psykiskt störd) den lilla ilskna, mentalt instabila, Stehag flickan. I nästa anfall fick hon öppet mål men sköt högt över.

Mycket road (och kanske inte så mogen) Linda - "Åhh stackars kompis skjuter över, ett sånt läge får du inte igen"
Ilsk flicka blir mer ilsk och vill puckla lite på snäll flicka. Ilsk flickas kompisar kommer och räddar snälla flickan. Ilsk flicka blir sen utbytt.

Tyckte det var en komisk situation. Okej om jag hade gjort något riktigt fult, men detta var en tackling som sker jämt på plan och var inte speciellt ful heller. Lite får man ju faktiskt tåla. Tyckte nästan lite synd om flickan. Jag får helt enkelt skylla på den lilla djävulen jag har på ena axeln! Han tvingade mig, ja looovar, det var inte jag som ville... =)


Vadkaka och vrickad fot!

Då var det äntligen en ny vecka. Ny vecka med nya möjligheter. Jippie!

Hade en bra söndag. Spelade match med U-laget (kunde inte vara med A-laget i lördags eftersom jag jobbade), förlorade med 1-0, fick en vadkaka och en vrickad fot. Nöjd! Jag gjorde heller inget mål, det vill säga ingen present från Elida. Nöjd, mycket nöjd med de 90 minuterna.

Jag och Elida har nämligen en liten deal, gör jag mål får jag en present från Elida och gör hon mål får hon givetvis en present från mig.

När jag ändå är inne på Elida. Jag såg en löpsedel i helgen, det stod. "Elida, alla mäns drömkvinna". Sicken quinna!

Måndagskänsla på jobbet idag. Den dära riktiga glädjen infinner sig inte riktigt hos någon. Jag är dyster när jag kommer på morgonen, eller snarare sömndrucken. Sover ju nästan 30 minuter på tåget. Sen tar jag en kopp kaffe och blir så där löjligt pigg och glad. Tror inte det funkar för de andra här. Finns några standardfrågor som jag får på jobbet så här måndag morgon.

- Spelat match i helgen?
- Hänt något roligt i Hässleholm?

Det är nog ungefär vad vissa vet om mitt liv. Spelar fotboll och bor i Hässleholm. Eller tycker de att jag bara spelar fotboll jämnt. Det lutar nog mer åt det sista.

Så vad händer nu i veckan?

Måndag: Träning (om det går med min vadkaka och vrickade fot) och sen blir det Roasted på TV.
Tisdag: Träning
Onsdag: Powerwalk/Springa
Torsdag: Svensson, Svensson på teatern här i Malmö, hela jobbet ska dit på mat och show.
Fredag: Ledig, najs. Dock ska jag skjutsa Emil till skolan vid 8, sen blir det promenad med Elida och lunch i stan (en ny tradition) sen blir det planering inför lördagens fest.
Lördag: Match och sen fest på kvällen.

Jomen det var ju ett intressant liv jag har. Härligt!

Nu ska jag ha möte med ett storbildsbolag.

Take Care!


Don't surprise me!

Jag gillar inte överraskningar. Nä, så tråkig är jag. Jag vill ha fullständig kontroll på vad som händer omkring mig och det går ju inte om någon tänk överraska mig. Det värsta av alla överraskningar är då man vet att någon ska hända men man får inte reda på vad, för det ska vara en överraskning. Uggghh! Det dära klarar jag inte av. Ett bra exempel hände nu i morse. Chefen säger "boka in den 8 oktober, då ska vi i väg på roligheter, men vad kan jag inte säga". Jag är alldeles för nyfiken och alldeles för mycket kontrollfreak för att uppskatta detta. Suck!

Dock gillar jag att överraska folk. När jag var liten, städade jag köket åt mamma, (hela huset orkade jag inte) och när mamma kom hem på eftermiddagen var det skinande rent.  

Dock gillar jag överraskningar som jag inte vet sen innan. Som bara dyker upp sådär oväntat. Till exempel om någon ställer en present på mitt skrivbord, då hade jag blivit glad. Eller om det plötsligt ringer på dörren och in kommer Torres, det hade varit en fin överraskning.


Hula Hula med jobbet

Var på Kickoff i Stockholm igår. Annons, marknad, web, produktion, ja alla avdelningar var med. Kul att få lite ansikten på folk, som faktiskt är ens kollegor. Blir ju lite knäppt när vi sitter i 3 olika städer. Hade en grymt bra föreläsare, Björn Aldén. Är faktiskt den bästa föreläsare jag någonsin lyssnat på. Han hade en sådan passion och inlevelse att jag till och med glömde att jag hade ont i rumpan efter att suttit ner en hel dag. Jag ville inte att tiden skulle ta slut och att han skulle sluta prata. Jag ville bara höra mer och mer och mer. Efter föreläsningen hade alla en upprymd känsla. Han lyckades med att göra alla oss glada. Bra förfest kille det dära.

Sen var det party! Hawaii tema - bastkjol och hula hula. Strålande! Dansade hela kvällen. Var på riktigt danshumör, blev både bugg, vals och annan dans jag inte kan. Men skoj vart de!

Flög hem idag. Samma plan som MFF. Gutt de vann igår mot Djurgården. Det var glada miner på planet. Satt bredvid söta Dusan.

Dusan

Till och med Rolle drog på smilbanden. Starkt. Tänkte när vi satt på planet, att störta vi nu, så dör jag ju tillsammans med laget i mitt hjärta. Fast tänkte en gång till och kom då på att skulle vi störta skulle jag nog inte bry mig vilka som fanns med på planet. Men det var en fin första tanke.

Killarna på sporten tyckte Dusan var look a like med Andre Esteche. Höll först inte med, men nu när jag spanat in bilder på båda två, är jag beredd att faktiskt hålla med. De är mycket lika. Kan nästan tro det är samma kille på båda bilderna.

melodifestivalen går före

Har lust att klippa mig, fast egentligen håller jag ju på att spara. Men vet inte om jag pallar spara längre. Jag är ju så otålig. Vill klippa page.

 

Får väl se hur det går med det dära.



energikick


Naken, stark och vild - vem är du?

Gjorde en liten taggningslek som jag fick på FB. Här kommer lite mer utförligt om nomineringarna till de olika kategorierna:

Tagga
en vän som sett dig full: Här skulle jag egentligen kunna lägga in de flesta av lundavännerna, men valet faller på Timpa, duschdraperier på toa, poker med gossedjurs häst, jûrgen och jûrgen och andra fin fina upptåg.  



någon från din egen barndom: Calle, är ju faktiskt dig jag minns allra mest från mina barndomsår i Växjö. Ni får snart komma hit o party lite igen =)



din bästa vän: Har många bästaste vänner, men den bästa av dem alla är självklart mamma min.



personen med vackrast leende: Fredrik Öhlander, aka Kim Källström, the one and only. Fin fint leende.

 


en person du alltid har roligt med: Annika, en av mina bästaste vänner. Kvittar vad vi gör eller när vi gör det. Det är helt enkelt roligt.



nyligaste tillagda vän: Svår att motivera på annat sätt än att det är den personen jag senast la till som vän =) Niklas



personen med bäst musiksmak: Bäst musiksmak ren generellt är ju svårt att säga, dock är Jakob snäll och låter mig sno bra låtar från hans dator, weeii.



en person som du tappat kontakten med: Jag är ju värdelös på att höra av mig, men denna person är lika värdelös som jag. Dock känns det aldrig konstigt när vi träffas, Sofie



din smartaste vän: Louice, är helt enkelt bara jäkligt smart



lataste vän: Har bara vänner fulla med energi, hehe, eller inte =)

någon du varit kär i: Adrian min första kärlek, var tillsammans nästan 3 år på låg- och mellanstadiet, det är stort!



en vän som gör dig glad: "Kusin" Maria, humor  och alltid en kulig historia på G!



någon som har vackra ögon: Detta var dö enkelt, finns ingen som har så fina ögon som Josse, jag skulle kunna göra vad som för att få dom ögonen.


Min profilbild

din starkaste vän: Här pratar vi inte muskler. Men har man varit med om så mycket som Ozzie har, och ändå orkar fortsätta leva livet och bry sig om hur alla andra mår, då är man absolut min starkaste vän.  



en vän som alltid hamnar i bråk: Kärlek kärlek kärlek bland mina vänner!

som inte är bra på sport: Kära Lillebror, mycket är du bra på, men är vi inte överens om att sport inte är din starkaste sida?



som sett dig naken: Skulle kunna göra denna lista lång, inte på grund av att jag gillar att springa omkring och visa upp mig naken, men spelar man fotboll är det svårt att undvika att andra ser en naken i de gemensamma omklädningsrummen. Posten tillfaller ändå, en utav mina bästa vänner, Elida. Helt enkelt för att jag tror att hon gillar att vara naken =)



en person du trodde skulle få barn före dig: Nä, har alldeles för omogna vänner. Vi får nog barn samtidigt!

en person som vet en hemlis om dig: Hanna, återigen en av mina bästa vänner, och på grund av detta vet hon nog allt om mig, därav en del hemlisar.



den person som är vildast i din kompiskrets: Mimmi, kommer man från Hörby och gillar att slafsa så säger det allt! Love it!


Gooo för originalen!

Jaha, då har Idol kört igång igen. Egentligen känns det lite torftligt att tycka att Idol är bra. Nästan lite fjortisvarning på det. Men jag tycker faktiskt det är riktigt bra. Jag avundas de människor som är såå talangfulla när det gäller musik. Det är ju självklart också kul att se alla som är totalt talanlösa och inte har någon som helt självdistans. Men det som gör att jag fastnar för idol är inte dessa floppar, utan de som har det där lite extra speciella, som inte låter som alla andra. Sköna människor med egen stil. Ändå är det alltid en popidol som vinner, någon som egentligen låter som alla andra. Kanske är det tur att dessa "original" inte vinner. Utan att de får formas efter sin egen stil och inte efter vad ett skivbolag säger. Jag tror att många av dessa original inte vill sjunga idollåtar utan de är med för att visa upp sig och få skivbolag att få upp ögonen för dem i den djungeln av artister som försöker slå igenom. Min favorit från gårdagens program är helt klart Jon Sindenius. Jag smälte av hans röst och föll för hans självsäkra sköna attityd. Vilken cool kille.



Juckapalm och skadestånd

Min mor verkar vara en mycket fundersam kvinna. Hon grubblar nog på både det ena och det andra. Idag fick jag nämligen ett sms av henne med diverse frågor kring livet.

En impotent fikus, kallas han krokus?

Musmatta? Heter det inte trosskydd?

Om en man gör illa snoppen på jobbet, får han då skade-stånd?

Ett annat ord för gladporr, blir det ler-gök?

Motsatsen till stridspitt är det civilstånd?

Om man frågar efter ett drev till cykeln, är det då en kuggfråga?

Förr i tiden, när telefoner byggdes av keramik ägnade sig då telefonfabrikerna år luren-drejeri?

Om en bonde kunde så viagra på åkern, skulle det då växa jordfräsar?

Om man ger viagra till en krukväxt, blir det en juckapalm då?


Status

Jag skrev ju för ett tag sedan om vad jag ville ha. Här kommer en liten uppdatering. Känns som vissa saker faktiskt är lite svårare än andra...

  • En Iphone Fixat.
  • Nya jeans - så jäkla svårt kan det inte vara att hitta några med låg midja, stuprör och ljusare i färgen... Nja, nya jeans har de blivit, fin fina från G Star (my favorite brand just nu), dock är de mörka, men med låg midja och stuprör.
  • En lägenhet i Malmö, gärna centralt.  Tips någon? Jag är ruskigt kräsen!
  • Varmt och soligt hela hösten. Ja det känns ju kanske lite tidigt att svara på det nu.
  • Nya unga praktikanter på Kvällan nu när vikarierna försvinner. Jajamensan, sportchef Kent har gjort sitt jobb
  • Rutor på magen, gärna 6 stycken men jag kan nöja mig med 4. Suck, säger hon, tittandes på chokladen framför sig.
  • En ny matta i tv-rummet. Spanar för fullt.
  • En liten ängel som sitter på min axel och hindrar mig när jag försöker göra något dumt. Nepp, jag gjorde åtminstonde en dum sak förra veckan.
  • En liten djävul på den andra axeln som ibland får mig att våga mycket mer. Nja, faktiskt inte.
  • En date med Torres. Lever på hoppet.
  • ... och mycket mycket mera roliga saker... Resa bokad till Liverpool, Resa bokad till Vietnam, Stockholms Weekend på G, Fest och de flesta verkar kunna, Ledig alla fredagar september ut, jo men visst börjar hösten ordna upp sig.

 


Hetaste Hunklistan... just nu iallafall


Torres

zac-efron
Zac Efron


Sean Faris

kim
Kim Källström

Stefan Lövgren.
Stefan Lövgren


Josh Hartnett



Mimmi med lokalsinnet!


Min söndag var en tuff söndag. Gick upp 04.15. Körde till Ängelholm där vi hade sanktandag i samband med DM. Mötte 2 bilar på vägen, 2!!!! Alla andra snusade kuddar, suck! Vart inte hemma förrän 20.00. Lång tuff dag. Satt inte ner en enda minut. Det kändes i vaderna.

Mimmi hade lite problem att hitta rätt. Hon har nog till och med sämre lokalsinne än mig. Mimmi bor i Hörby. Först körde Mimmi till Lund för hon skulle åka med Tommy. Men Mimmi hittade ingen parkering i Lund (Lynd som Ola skulle ha sagt). Valet stod mellan böter för felparkering, eller att helt utan lokalsinne köra till Ängelholm själv. Mimmi valde det senare alternativet, modigt! Dock skulle hon köra efter Tommy. Tommy körde dock om och ifrån Mimmi. Elakt när Mimmi inte ens hade pengar på mobilen. Tillsist hittade Mimmi fram. Puh! Någon tyckte att Mimmi borde ta tåget istället. Men det vet vi ju hur det gick sist. Mimmi skulle åka från Lund till Helsingborg, men råkade istället ta tåget mot Karlskrona. Jag säger som Ola, Jadu Mimmi resa är inte riktigt din grej!


Bild: Mimmi och jag i Åhus, jag med snyggt plåster på näsan!

Jag körde också fel, med GPS! Jakob tyckte vi skulle stanna och fråga något. Hmmm, det var inte så många ute i Ängelholm 06.00 söndag morgon att fråga. Men tanken var god. Jag undrar fortfarande varför inte GPS.en sa till mig att köra av vid skylten Ängelholm. Den va kanske också morgontrött.



Söta som honung!

Vilka söta vänner jag har

(obs: Infälld nederst, Elida)


Torfredag

Idag är det torsdag, men för mig är det fredag. Har jobbat in så mycket timmar så nu bli det fredag på torsdag för mig hela september. Weiii Ho! Dock jobbar jag ju minst en dag alla helger i hela september. Mindre Weei Ho!

Nu ska jag dricka kaffe på världens bästa kaffeställe. Nesta. Jag är stammis på nesta.

Nytänkande för annonssäljare

Haha, tänk om Kvällan hade haft denna modernitet.
 
Den 18 september förses utvalda exemplar av tidningen Entertainment Weekly med ett litet videochip som rymmer upp till 40 minuter med rörlig bild. Tidningen delas ut till prenumeranter i New York och Los Angeles, rapporterar flera utländska medier.

Annonsfilmen är ett samarbete mellan CBS och Pepsi. Tekniken är utvecklad av ett företag i Los Angeles, Americhip, och fungerar ungefär på samma sätt som ett spelande födelsedagskort. När en tidningssida vänds sätter reklamfilmen i gång, uppger BBC.

Den tunna annonsskärmen är drygt 2,7 millimeter tjock och det finns uppladdningsbara batterier till.

Stockholm TT


Lingon och Blåbär



Syskonkärlek


You don´t know

Sitter på jobbet och småmyser till Milow på spotify. Gillar Ayo Technology, men de andra låtarna är nästan ännu bättre. Perfekta att ha på låg nivå i kontorslandskapet här på Kvällan.  



Myser även av Bregott med havssalt. Vilken smakupplevelse. Jag tror jag är beroende. Smörgåsrån och saltsmör blir det fram till lunch nu. Hmmm jag som skulle börja bli lite nyttig.


När jag blir stor vill jag bli... Porrstjärna!

    


Hihihi nu är inbjudningarna snart på väg ut. Ska ha fest med tema "det här ville jag som lite bli när jag blev stor". Ska bli spännande att se vilka framtidsdrömmar vännerna hade och var de verkligen befinner sig nu. Själv ville jag bli delfinskötare, dagisfröken, eller chef

Elida ville inte bli något visade det sig. Hon hade inga framtidsdrömmar. Men nu visar det sig att hon faktiskt ville bli fotbollsproffs på sommaren och hockeyproffs på vintern. Smart där. Bra sätt att hålla formen hela året. Än är det inte för sent. Elida har precis tagit upp sin fotbollskarriär som legat nere några år. 25 är ingen ålder, vissa utvecklas senare än andra. Tommy på jobbet tror fortfarande att han ska bli proffs i Italienska ligan. Allt han behöver göra är att hinna träna och hitta en bra agent.

Nina hon ville bli porrstjärna, jag ser fram emot hennes utklädnad... Porrstjärna kan omöjligt ligga på topp 10 över vad barn brukar svara att de vill bli när de blir stora. En tanke som direkt slår mig. Hur visste Nina vad porrstjärna var när hon var liten... Nää med närmare eftertanke beslutar jag att inte direkt fundera djupare över detta.

Mathias vill bli elingenjör... Ja, jag tror fortfarande att vi inte har samma pappa. Jag vet fortfarande knappt vad en elingenjör gör. Dock minns jag när vi var små, Mathias skulle bara låna videon och titta lite på. Tre sekunder senare var hela videon sönderplockad. Inte kom det lilla livet ihåg hur delarna skulle sitta heller. Suck. Jag som bara ville se mitt inspelade Beverly Hills avsnitt...

Ska bli riktigt kul att se alla outfiter! Ännu något att se fram emot i höstmörkret!

Lunchtajm

Egenlagad mat värms just nu i mikron... mums!

Glada fossingar

Se hela bilden 
Jag vill ha ett par Uggs... Tycker de verkar riktigt sköööööna. Speciellt eftersom jag fryser så om fötterna på vintern. Tror mina fötter hade blivit riktigt glad på mig om de fick krypa ner i mjuka varma skor istället för mina stela stövlar eller kalla converse.
 

Ouuuuuuust

Åhhh fick ett mail som gjorde min dag. Tack tack tack!


Een tfu trii fir alla güzzar möste blir, om dü inte ticker öm, e-stick härifröm. een tfu güzzar fur, hur, om hon e lång stur pö tur. Tfu trii va hände mer? Såja, jag e kändis alla ser. Jag sa 4 5 va hände sen? Hün vill följa till min hem. Sex sjö vem e dö? hallö skar dü gö nu?Sö möste blir, sö möste blir. Oust, möste ät oust, möste blir gudiiis, möste ät oust, öh kom ät min oust ouuust, möste ät oouuust, möste blir gudi-iss, lösvik gudis oust. HEHE lilla flicka, jaevla boeg

Se klippet här:
http://www.youtube.com/watch?v=19bGSfxwZpQ