Weekend

Glömde ju helt berätta att jag har klippt mig. Japp, nu är det lugg för hela slanten. Behöll dock längden, ja man kan faktiskt säga längden för det börjar bli långt håret nu. Något är konstigt med mitt hår, där bak växer det som ogräs men framsidan hänger inte alls med, därför var det ett bra beslut att fixa lugg så jag slipper hockeyfrillslooken. Är jätte nöjd, det är skönt när man har haft samma frisör i så många år, Annlouise vet precis vad jag trivs med och inte trivs med och vad som funkar med min personlighet. Hon är bäst! Fick höra på jobbet att jag passade mycket bättre i den nya frisyren för att min gamla frisyr var alldeles för snäll för mig, hmmm jag väljer att tolka det positivt!


Förra gången jag hade lugg, fast är en helt annan frisyr nu.

Jobbar sista dagen för denna veckan idag. Har tagit ledigt i morgon och ska spendera dagen i stadsparken i Lund. Riktigt student valborgsfirande och det ska bli grymt kul, 6:e året i rad nu. Flera tusentals studenter samlas i parken på filtar och soffor (jodå ni läste rätt, vissa köper soffor på loppis och släpar ner till parken) och det spelas gitarr och sjungs sånger och dricks gott vin och man får en riktig feelgood känsla! 


Valborg för några år sen

På lördag blir det match. Missade förra matchen eftersom jag var i London och längtar riktigt mycket till att få spela nu. Vi möter Kullabyggden och jag har ingen aning om vilka det är. Har adlrig mött dem innan, vilket är mycket roligare än att möta tex Osby som vi möter varje år... Jag känner för att göra en riktigt bra match! Lördagkväll blir det 30 års fest. Kusin har blivit gammal som gatan och ska fira hemma i hålan. 

Söndag blir det kalas igen, Dannemannen har fyllt 32, vi har gjort det praktiskt i vår familj och släkt och samlat alla födelsedagar i april, så tar vi allt på en gång och har det gjort sen. Eller gillar vår släkt att ha det lite extra mysigt på sommaren... På kvällen ska jag och pappa på match, MFF-TFF och det blir att sjunga med i klacken!


Dannemannen som fyllt 32

Fullspäckad helg och snart är det måndag. Längtar faktiskt efter en lördag där jag inte har något inbokat!  


She IS alive!

Ja jag lever! Har bara haft mycket för mig på sistonde, på tok för mycket rättare sagt. Har faktiskt inte haft en sekund över för att skriva här.

Har spenderat helgen i London. Sponsorresa med jobbet. Har varit riktigt najs. Vi flög ner i lördags morse, checkade in på ett shysst hotell och åkte direkt till arenan, matchen Arsenal - Man. C var väl inte den allra bästa, men det är alltid kul att uppleva fotboll live. Efter matchen blev det japansk restaurang. Kocken stod precis framför bordet (man satt i ett C) och stekte och jonglerade med knivar och kastade mat man skulle fånga med munnen, annorlunda och sååå gott! Söndagen började vi med rundtur på arenan med självaste Arsenal legenden Charlie George, sedan blev det shopping i city, eller övriga sällskapet (bestående av mestadels män i sina bästa dar hmrr...) satte sig på en pub och väntade medan jag sprang runt i affärer. Bra uppdelning. Eftermiddagen satt vi på ett fik i solen och bara njöt av sol och VÄRME! Kul kväll med middag på Argentinsk restaurang och sedan fest på hotellet. Även fast kanske inte ressällskapet är det jag hade valt för en privat resa, eftersom alla är män och dubbelt så gamla som mej, hade vi riktigt skoj ihop. Galna gubbar det dära!

Idag är man lite sliten, men är kort vecka, jobbar bara idag och på onsdag och torsdag. Fredag har jag tagit ledigt för att joina alla studenter i Lund och fira lite valborg. Dcok blir det lugnt och jag åker hem på eftermiddagen eftersom vi har match dan efter (kass planering).

Nu ska jag ta en kaffe på nesta, tror det blir mer än en sådan idag hehe...

Var Så God!

Varsågoda allihopa! Japp, det var jag som önskad strålande väder igår på min födelsedag! Det gjorde jag bra. Tack!

I övrigt hade jag en riktigt bra födelsedag, eller egentligen gjorde jag inget märkvärdigt, men det var just det som gjorde dagen så mysig. Fick blommor och tårta på jobbet, fick massor av grattis SMS och oändligt många hälsningar på facebook (har svarat på ALLA i morse, good job Linda), blev jätte glad för alla hälsningar, vilka underbara vänner ja har, både nära och lite mindre nära. Slutade lite tidigt, åt hos mamma och så träning med världens bästa fotbollstjejer. På kvällen blev det marängsswiss och criminal minds. Mys, mys!

Fick två bra "presenter" igår, eller rättare sagt två beslut fattades igår på jobbet som jag verkligen tycker är riktigt kul. Men än så länge är det hemligt och jag kan inte avslöja något. Förlåt! Hatar själv när folk säger A men inte B.

Ikväll ska vi fira hos pappa, både mej och min bror. Blir invigning av grillen! Mums!

Så tack alla underbara människor som kom ihåg min dag igår och tog sig tid att skriva ett grattis! Nu ska jag snart ta helg.


Gör själ för mitt yrke, minsann!

Ohh helt slut i huvudet, har fullkomligt sprutat coola och bra marknadsföringsaktiviteter ur mitt huvud en timme nu. Hade möte med Malmö kommun och vårat samarbete med dem inför Handbolls VM 2011, där vi är nationell samarbetspartner. Vet inte vad som hände, men fick idé efter idé om annorlunda sätt att marknadsföra fanzone som kommer vara i Malmö. Spännande, hoppas verkligen alla går att genomföra... we will see we will see.

Snart dags för match.


Halva vägen och lite till!

Sista dagen som 25 åring. Känns nästan lite sorgligt. 25 är en bra ålder, lika nära till 0 som till 50. På något sätt kändes det speciellt att fylla 25, men att fylla 26 känns ganska meningslöst. En ålder som inte bjuder på något egentligen, ungefär som när man fyllde 17 och 23. Men jag har egentligen ingen åldersångest. Jag får fortfarande visa leg på systemet och jag hör ganska ofta att jag ser mycket yngre ut än vad jag är, något som var riktigt tråkigt att höra när man var yngre, men nu känns det väldans bra.

Fikan igår med Annika var fantastiskt mysig, och väldigt lång... 3,5 timme. Fast vi bytte ställe en gång då vi blev utslängda från det första (de stängde). Så mycket att ta igen och många många många skratt åt gamla galna minnen.

Idag är det mycket MFF, först lunch med nätverket lyssnade på ass. tränaren och Rick, trevlig kille det där, i eftermiddag blir det Svenssons corner med nätverket, sedan VIP-middag och sedan dags för avspark. Hoppas verkligen att det blir vinst idag, något annat orkar jag inte med. Fick redan på definitiva startelvan av assisterande tränaren, men den är hemlig, hihi! Några fördelar ska man ha när man är med i nätverket =).



Dubbelt upp!

Wohoo! Idag ska jag på date. En riktig skvaller date med bästaste Annucka C-lander a.ka Annika Selander. Det var inte igår, ej heller i förrgår som vi sågs senast. Jag längtar alltså tills arbetsdagen är slut och jag beger mig mot Lund.

Jag blev lurad för ett tag sen. Vi pratade om att jag snart fyller år (på torsdag) och då sa Tommy, jaa då blir du 27. Ugh, 27 år... då är jag snart 30 tänkte jag förtvivlat. Jag tyckte också att mitt 26.e år gått väldigt snabbt. Det dröjde ett tag tills jag kom på att jag faktiskt inte varit 26 år ännu. Det är alltså 26 jag fyller och det är ju purungt jämfört med 27. Skönt! Ska faktiskt bli riktigt skoj att fylla år nu när jag bara blir 26.

Blir en hel del firande. På fredag blir det fest hos pappa, då ska vi fira Mathias med som blir 24, stora barnet! Det känns ju som igår som jag tejpade fast dej på en stol med silvertejp när jag skulle vara barnvakt. Grillning står på menyn och det ska bli riktigt gott. På lördag fortsätter firandet hos mamma, lite barhäng och favorittårtan mums! Blir nog en bra helg det där.

I övrigt får jag inte riktigt ihop min tid nu i vår. Det är på tok för mycket som ska göras och det krockar hit och dit. Det är svårt att prioritera och ännu svårare att säga nej. Även fast det är många roliga händelser är det jätte viktigt att få sin lediga tid. Att få ta helg. Här är lite vad som kommer hända i vår:

* MFF nätverksträffar
* Till london och se Arsenal - Man C
* Valborg i Lund, (förhoppningsvis)
* Tatueringsmässa
* SM final Handboll
* Sanktandagar
* Lundakarneval
* Siesta
* Champions league handboll

och för att inte tala om alla seriematcher och träningar och såklart alla mindre projekt!

Puhhh.....

Någon som vet hur man dubblerar sig själv?

Mest längtar jag till i sommar och stugan. Sol, stranden, ett glas vin på verandan, en bra bok, segling, fiska, ja allt som hör sommaren till. Sommar nu. tack!


Värdelös catch-upare

Det blev som tur var vinst i fredags, 4-1. Alltid skönt att vinna en premiärmatch, vinsten var ju dessutom extra kul eftersom det var FC Hessleholms första seriematch någonsin. Det firades efteråt med skumpa och lyxiga mackor. Trevlig överraskning. Även fast det var skönt att vinna och man måste vara jätte nöjd över sättet vi vinner på, var jag besviken efter matchen. Det kvittar lixom om laget har vunnit, är jag inte nöjd över min egen insats väger den besvikelsen över. Precis så var det i fredags, det var jättekul att vi vann, men jag var så besviken över min egen insats att jag inte riktigt kunde glädjas åt vinsten. Jag gjorde egentligen inget större fel under matchen, utan gjorde det jag skulle, men har högre krav på mig själv än så. Vill inte bara göra vad som förväntas utan vill göra så mycket mer. Jag måste jobba på detta, det funkar inte att man ska vara besviken när laget vunnit. Så länge laget vinner och spelar bra fotboll måste ens egen insats komma i andra hand... Bättring Linda!

I lördags var det fotboll för hela slanten, först IFK Hässleholm, sen Hässleholms IF och slutligen El Clasico. Hann med en middag på Harrys med Daniel, Maria och Martin. Lördagen bara sprang i väg och helt plötsligt var det söndag. Fick till en riktigt bra träningsdag, först en lång promenad, följt av gymmet där jag även sprang 3 kilometer i bra tempo. Önskade jag hade tid att träna så varje dag... Vilken biff jag hade varit!

Idag känns det riktigt segt att sitta inne på kontoret... solen känns mer lockande och jag hade mer än gärna satt mig med en stor glass på torget.

Hade ett långt samtal med Hanna i lördags och i morgon ska jag träffa Annika. Det är verkligen något jag har ångest över, hur lite tid man har över för sina vänner. Efter jobb och träning är det inte många minuter man har kvar och oftast tar tröttheten då ut sin rätt och slapp i soffan känns mer lockande än att hitta på något med vänner. Förr svarade jag alltid direkt på SMS, nu blir det istället att jag skjuter på det, "jag har så mycket att göra så jag tar det senare", men oftast glömmer man det sen. Likadant tänker jag hela tiden att jag ska ringa till mina vänner, men även med det blir det "jag tar det sen" och det slutar med att det inte blir av. Är därför riktigt glad att Hanna ringde i lördags och vi pratade i nästan en timme. Och i morgon blir det date med Annika, även här är det en hel del catch up to do. Lovely! Saknar er som bara den, även fast jag är värdelös på att höra av mig! 



  


Känsligt!

Blev inget vettigt gjort igår kväll heller. Det är ansträngande att komma tillbaka från semester. Jag tycker man borde ha en inskolningsperiod efter semester. Första dagen tillbaka på jobbet skulle man jobba i 3 timmar, dag nummer två i 5 timmar och tredje dagen började man jobba som vanligt igen. För att lixom komma in i det på rätt sätt.

Som sagt blev inget vettigt gjort igår kväll. Skulle mött upp Tommy och Emelie för ett glas vin eller två, men ingen av oss ville gå ut i vädret. Istället blev det frukt och juice i soffan, detta avnjöts med vinst för Liverpool. En rätt bra kväll ändå!

Idag har jag en konstig känsla i kroppen, men vet inte riktigt varför. Kanske är det nerverna som spökar inför kvällens premiär, nä tror knappt det, är nästan aldrig nervös inför matcher. Är det kanske en ja-det-är-helg känsla som börjat smyga sig på såhär framåt eftermiddagen?! Hmm.. känns inte så heller. Jag får väl avvakta och se om jag kommer på mig själv! Förhoppningsvis är det en bra känsla!

Hoppas verkligen vi vinner ikväll. Är alltid skönt att börja säsongen med vinst. Spelar vi som vi kan och som vi har gjort på försäsongen vinner vi i kväll, utan att tveka. Men det brukar alltid smyga sig in lite nerver i några huvuden, som gör det lite svårare att sepla avslappnat. Ska i vilket fall som bli skönt att serien sätter igång, är trött på försäsong. Dessutom A-plan ikväll! Inte grus som jag befarade, göööööött!

Ses 19.30 ikväll på Österås.... (Ja, Mathias du ska också pallra dej dit)


Sluddrande fakta

Puuuhhh!

Stressig dag... Det har gått i ett heeeela dagen. Är väl så när man har varit ledig. En del att ta igen. Nu är jag helt slut i huvudet. Kan iof även bero på att jag var upp 4.30!!!!!! i morse. Skulle på föreläsning om effektivt sponsorskap på Malmö Arena. Ett riktigt bra föredrag, som dessutom visade att vi tänker helt rätt på Kvällsposten. SKÖNT då det finns de som tvivlar...

Men, nu orkar jag inte trycka på en enda knapp till på tangentbordet. Blir bara massa sludder, ni anar inte hur många gånger jag fått radera och skriva om. Suck!

Likabra att sluta.

Ciao.



Nu då...

Blev ingen blåbärspaj igår då klockan var på tok för mycket. Istället sprider sig doften av bakning i lägenheten nu på morgonkvisten. Medan jag skriver detta gräddas en fin paj, som det ska fikas på utomhus i solen! Åhhh vad jag gillar att vara ledig. Jag vill inte till jobbet imorn!

Har inga större planer för dagen i övrigt. Ska till gymmet och till fotbollsträningen ikväll det är i alla fall klart. Blir nog att åka till lägenheten i Malmö ikväll, dels för att titta till den men också för att jag ska vara på jobbet 7 i morgon... ska på någon föreläsning om effektivt sponsorskap, vilket är det vi jobbar mycket med. Men hur kan man sätta föreläsning start till klockan 7!?!!? De måste vara galna.

Nepp nu känner jag på lukten att pajen snart är klar (eller ser jag det på klockan...)

Ha en trevlig dag, det tänker jag ha!


Blåbärspaj

Trött... Sprang 15 minuter som uppvärmning, sen blev det 15 ryck på 60 meter, styrka och snabba fötter och slutligen en runda på 12 minuter. En riktigt bra träning, fast man var ganska sugen på att hoppa in med övriga laget som spelade en hel del.

Ska nog baka blåbärspaj snart. Jag och Daniel var på stan ihop i dag och läste då blåbärspaj på en skylt, båda blev så himla sugna, så nu är Daniel på väg hit med ingridienser. Mums!



Gräsligt!

Snart dags för första grästräningen. Två grästräningar blir det innan seriepremiär. Känns faktiskt lite för lite, hinner inte alls komma in i känslan på gräs, det är ju rätt stor skillnad gentemot grus. Men har vi riktig otur kanske  premiären också blir på grus... Hemska vinter...

Blir nog bara för mig att jogga på träningen idag. Har ont i ett knä efter matchen igår, vilket i sig är lite konstigt då jag vrickade foten. Hur kan en vrickad fot kännas i knät... Aja, hoppas det går över till på fredag. Fast det är iof skitsamma, kommer spela ändå. Lite ipren så är man redo. Det är en speciell känsla med seriepremiär, så jäkla gött. Lite historiskt med eftersom det är första matchen med FC Hessleholm.

Nepp snart dags att bajka till träningen.


Påskaledigt!

Japp det har det varit. Riktigt skönt att inte haft i gång datorn på några dagar, mina ögon behövde vila från allt vad datorn och internet heter.

Vilken strålande tjusig bloggdesign jag fått dessutom. Det är Josse (lillebrors flickvän) som ligger bakom denna förbättring. Inte för att jag tror att det var någon som trodde att det var jag själv. Josse däremot är riktigt duktig på allt som rör design, smycke, rita, lera, bakelser, ja just allt det som jag själv är ganska värdelös på. Tur vi är bra på olika saker. Varför är det så att man alltid blir mest imponerad av sådant man sjäv är långt i från bra på. Till exempel blir jag helt mållös när någon dansar riktigt riktigt bra, jag förstår inte hur de kan göra sådär med sina leder. Men så är jag ju också själv stelast i världen, något man får ta som fotbollsspelare. Jag blir också mega imponerad när någon kan forma små verkliga saker av lera, marsipan och liknande, bara för att jag själv knappt kan göra en marsipangris som ser ut som en marsipangris och inte bara en klump. Dock blir jag inte så imponerad när Messi dribblar av 3 försvarare för att sedan sätta bollen i krysset. Jag blir klart imponerad och tycker han är en fantastisk fotbollsspelare, men inte på samma sätt, jag förstår lixom att det är möjligt, jag har kunskap om hur han gör (fast jag inte själv skulle lyckas göra om det). Ja nu blev detta långt och invecklat... men men.

Spenderade påskhelgen uppe i stugan, vilket var riktigt skönt. Strålande sol, varmt och bara kvalitets tid. Spelade spel, gick påsktipsrunda, fikade på stranden, klättrade i berg, satt i solen och läste, hade påskfest och hade det bara riktigt riktigt skönt. Glömde verkligheten för ett tag och det var en skön känsla. Sen är ju min familj ganska galen så det blev en hel del sköna skratt! 
















Ledigt två dagar till och jag ska verkligen ta tillvara på dessa dagar. Känns skönt att komma tillbaka till jobbet en torsdag, då vet man lixom att det bara är två dagar innan det är helg igen. 

Nu blir det stan en runda. 

Ciao