Kortis

Jag orkar inte skriva något idag. Får därför bli en kortsummering av helgen


FREDAG
Match Glimåkra. Vinst. Gött som fan. Pissväder (hagel, åska, blixt, ösregn). Trött Linda. Ingen siesta. Frusen. Soffan. Godis. Film. God natt.

LÖRDAG
Sovmorgon. Fika med mor. Promenad. Förfest med Annika. Gamla partyhits. IOS 2004. Siesta. Familjen. Langos.
Sent. God natt.

SÖNDAG
Sovmorgon. Soffan. Morsdagmiddag. Soffan. Gymmet. Soffan. God natt!

Helt enkelt en lyckad helg

Den som är med i leken får leken tåla

Det blev ett kort besök på Siesta igår, hämtade ut mitt VIP band och tänkte att jag lika gärna kunde ta en runda för att kolla in läget. Men, jag borde vetat bättre, "bara kolla in läget" funkar inte på Siesta. Direkt sprang jag på kändisar från höger och vänster och det slutat med att jag fastnade i ett öltält med Annlouise, Joel, Simon och Daniel, dock blev det ingen öl för mig eftersom vi har match idag, men klockan tickade likväl i väg.

Är därför lite trötter idag. Men, slutar redan två, tänker kompa några timmar så jag slipper stressa ihjäl mig till matchen. Match borta i Glimåkra idag. Är inte sugen på match, är lite trött på fotboll överlag just nu, hoppas det snart vänder. Typiskt mig, är så fruktansvärt dålig förlorare, när det då går dåligt för laget så tröttnar jag på fotboll, jag orkar inte må så jäkla dåligt som jag mår efter en förlust då hoppar jag hellre det. Likadant med spel, vill inte spela de jag tror jag ska förlora i, jag orkar inte ta förlusten! 

Har en sådan rolig lek på gång med mamma, men kan inte avslöja något eftersom hon med all säkerthet läser det då. Alltid kul att vara lekledare, nästan bättre än att vara med i leken själv. 

Lunchen slut och jag ska jobba ihjäl mig sista timmen nu!  

Trekantskroppen inget för mig!

Efter jobbet igår blev det ett snabbt pass på gymmet. När jag är på gymmet är jag riktigt glad att jag är tjej. Just att jag är tjej räcker gott och väl som bra ursäkt för att flytta viktpinnen från 90 till 20 utan att någon rynkar på pannan och kollar snett på mina minimala muskler. Jag kan också utan problem fråga om hjälp om jag mot förmodan inte förstår någon maskin, utan att jag behöver känna mig okunnig inom ett område som alla bör kunna utan och innan, och till det viktigaste, jag behöver inte ens fundera över att någon ska tycka jag ser klen ut i jämförelse med alla andra muskelpaket som inte har någon annat liv än att pumpa muskler på gymmet och dricka proteinshakar. För en sak är säker, majoriteten av de som är på gymmet måste spendera majoriteten av sin tid just på gymmet. Vart tog alla normaltränade killar vägen? Överallt ser man överdimisionella överkroppar, där ådror syns på tok för väl över gigantiska biceps. Vad dessa killar dock verkar glömma är att det finns en kropp under "det mest heliga" med... Varför tränar ni inte ben, vader och rumpa? Trekantskroppen är inte vacker. Nää tackar vet jag en jämn bra kropp, en kropp som ser sund ut!

Efter gymmet blev det lilla torg med Per och Daniel. Jag satt och var munter över att sommarvärmen äntligen hade kommit och att man kunde sitta utan jacka. Jaa ända tills vi skulle gå hem och det visade sig vara svinkallt. Tänk vad värmefläktar kan lura en.

Idag är det redan torsdag, helt stört vad veckorna går fort. Jag har så mycket jag borde hinna göra men som jag endast skjuter på. Jag är en framåtskjutare men jag önskar jag var en göradirektare...

Kasta om du kasta ska!

Igår hade jag en tröttis-dag. Så trött att jag inte ens orkade skriva något. Vet faktiskt inte om jag gjorde någon vidare nytta alls på jobbet heller, men jag försökte och det är faktiskt det viktigaste. (Gjorde jag någon nytta överhuvudtaget igår?).

Malmö vann i måndags mot BP och det var riktigt skönt. Var en nervös match, men det ordnade sig till det bästa. Lite onödig utvisning av Wilton, dock förstår jag honom, Guidetti är en riktigt störunge, men skulle han ändå kasta bollen på honom kunde han väl ha kastat hårdare, så utvisningen gjorde någon nytta.

Har en lite stressig dag, så det blir inte mer än såhär från mig just nu.

Ciao!


Karnevel!

I helgen var det karneval i Lund, Rätt och Fel Karnevel. Här kommer lite bilder från de olika vagnarna. Vissa var ritkigt bra medans vi inte förstod syftet med vissa, men det är väl precis så det ska vara.

          
    

Mellan alla vagnarna spelade olika universitets orkestrar. Blir alltid imponerad av folk som är så musikaliska. De bara spelade på och det lät riktigt bra. Dessutom är det extra kul med just dessa studentorkestrar eftersom de mer än gärna showar lite.



Till och med poliserna bjuder på sig en dag som denna. Fast de har väl inte något större val, stundeterna i tåget gick mer än gärna fram och drev med de stackars poliserna. Annika som alltid drömt om att bli polis ändrade sig faktiskt under dagen, men det var inte pga studenterna som drev utan pga alla barn som skulle fram och prata med poliserna och fotograferas med dem. "Nää jag vill inte bli polis, jag hatar ju barn".



Vi var mestadels inne på karnevalsområdet och vi passade även på att se kabarén. Det jag tyckte var riktigt dåligt var köerna till öltälten. Du fick köa minst 1,5 timme för att komma in, vilket är på tok för länge. Det borde man kunna göra bättre. Höjdpunkten var annars Timbuktus lilla gästsspel på scen.




Vi träffade Anna och Pia och insåg att vi alla hade jeansjacka och blont hår... Kändes verkligen individuellt!


Annika testade min kamera... gick sådär. Eller är det kanske annikas suddiga blick?


Nämen, det är ju Annika bakom jätteglaset!


Den här bilden var jag tvungen att ta med, bara pga killen som posar så snyggt i bakgrunden! (PS: Varför ser det ut som jag har världens bredaste axel?)



Nattamat med Maria och Pia.

När jag vaknade på söndagen mådde jag riktigt dåligt. Magknip och illamående (och NEJ det var inte som jag hade druckit för mycket dagen innan, som ALLA verkar tro, blev en lugn kväll med tanke på köerna in i öltälten) Men när allt jag hade i min mage hade kommit upp mådde jag genast bättre. Tror starkt på att de var pizzan som inte var riktigt hundra. Lyckades övertala Daniel att köra till Väla! Det var riktigt hygglo av honom... Blev en hel del shoppat.


Som tack för att han följde med fick Dannemannen en glass...


... på Väla har de nämligen världens goaste topping till mjukglassen!

Idag är det dags för match, sista Malmömatchen innan det sjuuuuukt långa uppehållet. Riktigt trist med uppehåll nu när det (kanske) snart blir bra fotbollsväder.



Cykelkupp

Har en fin tröja hängandes här vi mitt skrivbord.



Just nu är den lite ensam, men snart kommer den få sällskap av TFF, HIF och Landskrona. Vi ska tävla ut signerade matchtröjor till alla sanktanungdomar. Riktigt fint. Just nu gör det inget att MFF tröjan får hänga själv. Det är en mycket vacker syn ändå!

Vi har idag gjort en cykelkupp i Lund. Alla lyckliga människor som i morse parkerade sin cykel vid centralstationen i Lund kan glädjas åt ett mycket fint sadelskydd när ni i eftermiddag ska cykla hem er cykel. När ni i regnet kan njuta av en torr sadel, skänk då en liten tacksam tanke till marknadsavdelningen på Kvällsposten. Varsegood!



Ikväll är det match mot IK Wormo. Jag hoppas på bättre väder än under gårdagens träning. Det åskade och blixtrade precis ovanför oss, ja det var så att möblerna skakade, och sedan kom värsta skyfallet. Det var längesen jag såg så mycket regn. Himmelen öppnade sig faktiskt och någon där uppe roade sig med att ta en gigantisk hink och hälla ut allt innehåll över Hässlehåla!


It is what it was

Tog en fika igår i solen på Nesta. Mycket trevligt sällskap, kan ni se med vilka?



Jooo det är ju Tommy och Mimmi såklart! 

Känner ni inte igen dem? 

Kanske denna bilden stämmer mer överens med hur ni minns Mimmi och Tommy



Älskar min application Swap Faces på Iphonen, bjuder garanterat på en del skratt! 


Luktkänslor!

Konstigt hur man kan koppla olika lukter till känslor. Jag har alltid tyckt att det luktat konstigt och ganska äckligt i min trappuppgång här i Malmö, har inte alls kunnat känna vad det har luktat samtidigt som jag har känt igen doften. Idag när jag gick upp för trapporna kom jag plötsligt på varifrån jag känner igen lukten. Det luktar precis som det gjorde hos farmor ickan och farfar Sune, min gammelfarfar och gammelfarmor och plötsligt tyckte jag det luktade jätte gott. Fyllde lungorna flera gånger med lukten från trapphuset och lukten fick mig att känna mig trygg och lugn. Har precis kommit hem från en mysig after work med Maria Tholén. Perfekt väder att sitta och ta ett glas vin, tänk att solen faktiskt värmde så pass att jag kunde ha sommarjacka. Lovely! Nu blir de popcorn, äppeljuice o desperate housewifes!

Inflyttningsfest

Hittade ett hus jag har tänkt köpa.

http://www.fastighetsbyran.se/Objekt/?ObjektId=461952

Funderar dock på om det kan vara för litet?

Äsch jag kan alltid bygga ut. Kanske ska slå till, ett litet spontanköp såhär på tisdagskvällen. Fast vem vill bo i Trosa? Jobbigt att pendla mellan Malmö och Trosa. I vilket fall som är ni alla bjudna på en eventuell inflyttningsfest, jag kommer ha gott om sovplatser. Vi kan ha pyjamasparty och äta popcorn och sova över. Jippi!


Lika som bär???

Se hela bilden

Nää, det är faktiskt inte Josse och Mona Lisa, men bilden på Josse påminner mig ändå på mågot sätt om tavlan på Mona Lisa. Det är en otroligt vacker bild på Josse, ser ut som en tavla, kanske därför den påminner om Mona Lisa, det är ju också en tavla! Nu vart jag bra djup...

Karneval!

Till helgen är det karneval i Lund, festligt! Förra gången det var Lundakarnevalen, för fyra år sedan, var jag med i tåget. Var utklädd till djävul, mycket passande. Jag och Hanna var djävul och ängel, hade sminktid 7 på morgonen, det var inte speciellt lustigt... Samtidigt som man sminkade sig var det stort disco, flera hundra som var med i tåget ju, kändes så sjukt konstigt att dansa och dricka shot klockan 7 på morgonen. Men är det karneval så är det.

Missar dock ganska mycket av karnevalen i år, jobbar man så jobbar man, är ändå glad att jag bor nära så man åtminstonde kan vara där någon kväll. Lördag blir det fullt ös, fredagen får jag se, hinner nog inte. Trist!




Helgen som gick

Söndag och snart slut på helgen. Har varit en riktig långhelg och den har känts så välbehövlig. Så vad har jag då hittat på?

Onsdags jobbade jag halvdag, åkte hem och softade och sedan vart det match mot Borgeby, serieledarna. Vi spelade riktigt bra och kunde, när det var 5 sekunder kvar, kvittera till 1-1, vilket blev matchens slutresultat. Vi spelar alltid bäst mot topplagen, och det var riktigt skönt att göra mål på matchens sista spark.





På torsdagen var det först träning, hade en ganska lugn träning för att få bort skiten ur musklerna. Sedan åkte vi i väg och spelade laserdome, jag, paul, mathias, daniel och emil. Vi bildade ett starkt lag och det var ritkigt gött att krossa småglinen som var där (okej de vann första matchen, men när det väl gällde då vann vi stort). Riktigt kaxiga småpojkar, tänkte ett tag att det är ingen som märker om ett barn saknas... FY men det var tävlingsmänniskan som kom fram.





På kvällen åt vi alla hos mamma och paul.





I fredags sov jag riktigt länge, glömde sätta klockan och vaknade vid 11... inte likt mig det minsta. Jag brukar aldrig kunna sova så länge, men jag ser det som så att om jag nu inte vaknade innan så behövde jag säkerligen den extra sömnen. Fick ett jäkla ryck sedan och städade ur två garderober, blev flertalet kassar till tippen och någon till mamma, kul att hon kan ärva mina saker. Som tack blev det grillning hos mor på kvällen. Hann också med en runda på gymmet, men kroppen kändes riktigt trött, har varit en del träning de senaste dagarna. Såg avatar, en riktigt bra film, gillade miljön och hade gärna sett den igen.

Igår var det dags för match igen. Åkte till Bromölla, vann med 1-0 men det skulle varit så mycket mer. De hade en målchans på hela matchen, riktigt bra försvarsspel från oss. Tyvärr lyckades vi inte sätta våra chanser, men det behövdes ju inte mer, vi får spara dem målen till en annan dag. Åkte sedan direkt till Mjällby och såg matchen mot MFF, vilket inte var så roligt. Två orsaker till förlusten, MFF hängde inte med i Mjällbys kontringar och matchen spelade på en vattensjuk äng och inte en fotbollsplan. Malmö är ett spelande lag och det är klart det är svårt att få till ett snabbt passningsspel när bollen inte rullar överhuvudtaget. Men men, hoppas nu HIF förlorar så spänningen återstår. Blev en riktigt slapp kväll, godis, film och softa i soffan. Har varit väldigt softa kvällar hela den här helgen, men jag har inte haft någon som helst energi att göra något annat. Ibland är det bara så... låter tråkigt men har varit så skönt.





Planerna idag är inte speciellt stora. Ska snart till gymmet, får se om kroppen känns piggare idag. Jobb i morgon, suck, känner inte alls för det just nu, vill fortsätta ha helg!

Regn regn regn

Känns mycket underligt med en eftermiddag hemma. Min hjärna kan inte alls ställa sig in på att det är onsdag och jag har tänkt fel ett flertalet gånger. Känner mig lite smått rastlös och vet inte riktigt vad jag ska hitta på här hemma.

Tittar på Beverly Hills, riktigt nostalgiskt, grymt goa kläder med haha. En del känner man faktiskt igen från dagens mode. Jag var helt fast i Beverly Hills när jag var liten, kan kanske ha varit 9-10 år och jag var så förälskad i David. Nu när man ser programmet märker man hur mycket TV har utvecklats, riktigt dålig kvalité och präktigt som tusan.

Usch nu började det ösregna ute igen... kommer bli en blöt och kall match ikväll.

Hipstamatic

Laddat hem en ny application till min Iphone, hipstamatic, där man kan ta lite annorlunda kort. Tycker själv att de blir ganska fina. Ni ska få ett litet smakprov.


Mitt fina bildkollage jag har på skrivbordet


Mitt kaffe idag, där söta Sebastian hade skrivit våra namn


och så grannkollegan

Nu ska jag snart hem. Men vill inte gå ut i ösregnet...

Slappisonsdag

Vi jobbar endast halvdag idag, lediga i morgon och på fredag ska jag kompa, alltså sista timmarna på denna veckan nu. Najs! Därför kör jag idag en softisdag, pösiga jeans och håret i en slarvig tofs, riktigt skönt att ibland bara få slappa lite.

Jobbade i söndags, hela dagen, blev hämtad på morgonen av Tommy redan 5.30... inte pigg! Var sedan inte hemma förrän 18.00. Då var jag kall, frusen och riktigt trött. Dock är sällskapet alltid det bästa på våra sanktandagar så dagen gick ändå hyfsat snabbt och roligt hade vi. Jag somnade sedan 9 på kvällen, när hände det senast?









Min måndag var mindre bra, sov kanske för länge (kan man det?). Var i Stockholm hela dagen på Sanktanmöte, var trött, hade huvudvärk och var allmänt irriterad, alltså en dag att glömma...

Igår var en mycket bättre dag, hade möte i Kristianstad, tog en lunch hos konkurrenten Sydsvenskan och hade två möte på eftermiddagen, dagen bara flög fram. Tränade på kvällen och kröp sedan upp i soffan med popcorn och clementine och softade till Desperate housewifes.

Nu har vi haft kaffepaus på Nesta, Sebastian hade till och med skrivit våra namn på två koppar, DET är service...
Match ikväll mot serieledande Borgeby, i ösregn antagligen. Ska komma 25 mm regn idag, det är inte dåligt.

Mys

Rosa mjukisbyxor, skön myskofta, en stor skål godis och criminal minds på TV. Bättre uppladdning inför morgondagens match är svår att hitta! Nu ska jag krypa ner under filten och fortsätta njuta av en riktig myskväll med trevligt sällskap! God natt!


Tager du denna?

Precis lunchat på Hipp, de har alltid riktigt bra vegetarisk mat och idag blev det råraka med chevre och lite andra godsaker. Nu är jag mätt, riktigt mätt. Men det ska man ju vara efter lunch. Klokt Linda.

Idag laddar vi alla på kontoret för Chefens lopp i morgon, japp Chefen ska springa Lundaloppet på 1 mil och vi har fått höra mycket om detta i veckan. I början var målet att springa under 50 minuter, men målsättningen har sänkts dag för dag, igår var det att ta sig runt. Idag ändrades dock allt igen, Chefen sprang (gäller att ta vara på varje minut för träning) ner på Stadium och köpte sprillans nya löpartights och vindjacka. Nu är vi överens om att målsättningen återigen måste hamna på runt 50 minuter. Vi vill såklart visa vårt fulla stöd i detta otroligt viktiga lopp och Tommy har därför gjort en Facebook grupp, så ni som känner att ni vill visa ert stöd och kanske bli en del av en otroligt stor idrottsprestation (bragdguldet runt dörren?) bli medlem i Forza Roland och skicka en uppmuntrande tanke!

Det blev inget frieri från Nestaerik, tydligen hade det varit en fyllegrej, men vi överlämnade ändå en present nu i eftermiddags, en bröllopsbilaga. Kanske kan Nestaerik hitta lite inspiration igen. Dock var Cykelbudet och Tommy väldigt besvikna eftersom de redan hade planerat in en bra svensexa, något som fick Nestaerik att bli lite intresserad av giftemål ändå, igen. Som vanligt har jag inte så mycket att säga till om i frågan! 


On My Way

Sitter på tåget. Försenat - oväntat? Nej inte direkt. När det kommer till kollektivtrafiken är allt så ologiskt. Alla är överens om att vi vill att man ska åka mer kollektivt, för miljöns bästa! Hur ordnar vi detta? Jooo vi höjer såklart priserna på biljettterna så det blir svindyrt att resa, dessutom ser vi till att alltid sakna vagnar så det blir riktigt trångt o mysigt, ja det måste resenärerna uppskatta, dessutom ser vi till att inte vara i tid lite då och då, mer spänning behöver alla i vardagen! Nää jag är inte bitter! Nu rullar tåget, 10 minuter sent, ja mest för spänningens skull såklart!

Åhh Vi är på gång...

FC HESSLEHOLM!!!!




Träning ikväll... Jag längtar!

Rulla fram

Jag och Tommy sitter och jobbar med helgens event, bollrullning på lördag och sanktandag på söndag. Jag gillar inte riktigt bollrullningen, fast det är en riktigt cool aktivitet. Vi har två megastora bollar, typ 3 meter hög och lika bred (ja det blir ju så om de är en boll) som vi rullar upp och ner på gågatorna för att marknadsföra vår sanktandag. Anledningen till att jag inte gillar det är för att jag är riktigt nervös att vi ska rulla över ett fik, ett gatustånd eller något annat som inte bör rullas över. Gick bra förra året, fast en liten torghandlarkvinna var riktigt illa ute...


Gangsta-Tommy


Våra Sanktanbollar och Backarnas FF som hjälpte oss rulla

Jag fast ändå inte...

Ibland saknar jag Lund, eller rättare sagt jag saknar att vara student i Lund. Är man student i Lund är lixom allting tillåtet, kommer du utklädd till sköldpadda mitt på dagen är det ingen som undrar, skulle jag däremot dyka upp på jobbet som sköldpadda i morgon vet jag inte vad som hade hänt. Jag hade förmodligen inte varit kvar här särskilt länge. Nej, är det något jag saknar är det en riktig Lundasittning, med tema och allt. Så, till minne av alla Lundasittningar bjuder jag på ett bildspecial med en del av alla utklädnader jag haft under åren...


Indianfest


Zootema


Snövit och de 7 dvärgarna

Tema Eurosport, Björn Borg


Hawaii


Lundakarnevalen - dualkarneval


80-talet!


Cykelbudet

Allmän trötthet råder på jobbet idag.

Mats: Maggan du som gillar Frankrike, har du sett "en lanthandel i Provence?"
Maggan: Hrmm ja jag har sett många lanthandlar, är det någon speciell du tänker på?
Mats: Nää men alltså filmen...


Maggan: Anna hur stavar Kaj sitt namn, är det med C eller K?
Anna: Med J.
Maggan: ?!?!?!
Anna: Näää K menar jag...

Ja, jag vet, sådana här samtal blir oerhört torftiga när man skriver ner dem och inte upplever dem live... Men ni får föreställa er vilka otroliga skrattsalvor som utbröt här på tidningen, hmmm...

Själv är jag pigg. Har min kaffeboost nu, kaffet på nesta gör en aldrig besviken. Samtidigt som vi tar vårt dagliga kaffe på Nesta kommer ett cykelbud, ja vi kallar helt enkelt honom för cykelbudet, och äter frukost på nesta, varje dag, samtidigt som oss. Idag när vi kom ner var han inte där, kändes faktiskt väldigt konstigt, som tur var dök han upp någon minut senare och det var en stor lättnad. Då släpper barista killen nästa minibomb, han säger "hej Markus" till cykelbudet... till vårt cykelbud som ska heta cykelbudet och inte Markus. Nu blev cykelbudet plötsligt en helt vanlig kille vid namn Markus. Jag ska försöka glömma Markus och fortsätta kalla cykelbudet för cykelbudet, världens trevligaste och bästaste cykelbud helt enkelt.

/Linda

Bojkott!

Idag händer faktiskt inget kul härpå Kvällsposten, helt dött. Jag längtar redan tills nästa vecka, då jobbar jag endast halva veckan, hur skönt är inte det. Halvdag på onsdag och ledig torsdag och fredag, blir en långhelg! Hur som helst är det tyst som i graven inne på tidningen idag, får knappt något mail och telefonen känner inte heller för att ringa. Är det en allmän bojkott mot mig från allmänheten?

Känner inte för att skriva mer än så... Hej då!

Frieri!

Här kommer en bild från årets valborg.

 

Snygga var vi i våra regnponchos från Kvällsposten. Chefen blev en räddande ängel när han körde inom parken och lämnade ponchos till studenterna!

Vart en riktigt rolig match igår, kunde blivit fler mål till Malmö, men med två så snygga mål kan man inte klaga. Go stämning i klacken och glada spelare. Lite bekymmersamt med Dahlins rygg, men kul att se Durmaz och Hamad göra en riktigt bra match, två spelare som inte var med i startelvan när säsongen började och som jag har saknat på plan. Pappa var grymt duktig när han vinkade med flaggan dessutom... ja han var säkerligen en del i att Malmö vann... 



Tänkte passa på att berätta att jag även ska gifta mig... tydligen. Ja mina favoritkillar på Nesta har nu tänkt sig att jag ska bli deras fru. Ja, jag säger deras eftersom de inte riktigt bestämt sig vem av dem som ska "få" mig. Men i morse när jag handlade mitt kaffe som vanligt berättade den ena att på fredag ska han fria, en liten fuling då den andra killen är ledig. Spännande.


Valborg!

Sitter och väntar på pappa. Idag ska vi på match, MFF-TFF och vi ska stå i klacken, det är pappas önskan. Här duger inte sittplatser eller VIP biljetter utan klacken är pappas högsta önskan. Ska bli riktigt kul, hoppas också de kan ta 3 poäng idag och gärna göra en del mål.
Helgen i övrigt har varit riktigt bra. Har känts som en lång helg, fast den egentligen inte varit mycket längre än någon annan. Firade valborg i Lund i fredags, riktig otur med vädret, men 15.000 studenter trotsade skurarna och hade kul i stadsparken. Vi var där först vid 9, men vid 10 kom en riktig skur så vi stack på en mellanfest hos Annikas klasskompis. Vid 12 slutade i alle fall ösregnet och vi stack till parken igen. Det märktes både på stämningen och antal folk att vädret påverkade många, inte alls lika gött som förra året när det var 30 grader och strålande sol. Åkte till Hässleholm vid 5, grillade, såg film och laddade för match. Kändes rätt konstigt att åka hem så tidigt en Valborg!
Valborg 2008, Hanna, Therese, Annika och Louice

Matchen i lördags gick bra, eller egentligen spelade vi riktigt dåligt, men jag är riktigt nöjd med min egen insats. Kändes som om jag hade hur mycket energi som helst och jag var riktigt spelsugen. Tyvärr fick jag en lårkaka 5 minuter in i matchen, men en bra linda på det och mycket tryck så kunde jag spela hela matchen. Vi vann med 3-1 men det satt långt inne. På kvällen var det 30 års fest för kusin Emma, kul! God mat och god dryck och mycket komisk lillebror. Han tror rätt galna saker ibland bror min!
Gick igenom gamla bilder på datorn nyss, hittade en riktigt gammal på mig och Annika. Hehe, så små ser vi ut och svart håriga. Det var ingen bra idé, vit utväxt på det och sedan såg man tunnhårig ut! Rund i ansiktet är jag med haha. Jaa jisses!