15 grader och sol...

Japp det är prognosen för min kommande vecka. Låter inte helt fel. Även om man har lärt sig att inte lita på de dära prognoserna. Att vara meterolog måste vara bland det lättaste. Hmm, jaaa idag drar vi på med sol och 17 grader, kanske en skur framåt eftermiddagen låter roligt att lura i folket idag. Men nu hoppas jag att vädersnubbarna har rätt. Ska bli riktigt skönt att komma i från kalla ruskiga sverige till varmare Madrid.

På måndag åker vi. Då lyfter planet med 64 sanktan All Star spelare. Resan kan ni följa på sanktan.se. Vilken upplevelse spelarna kommer få. Real Madrid går egentligen inte med sådana här samarbeten så det är verkligen exklusivt! Kul

Ja, för er som undrar är jag fortfarande sjuk. Hemma idag med. Vet inte när jag var hemma två dagar sist. Men i morn blir det jobb hur jag än mår. Har en del jag måste göra innan resan.




Sick and tired!

Fortfarande sjuk. Fick hem från jobbet tidigare idag och ska vara hemma imorn med. Måste tillfriskna. Ikväll blir det kan jang, alvedon, te och varm mjölk med smält halstablett i. Rena rama huskurerna, förutom alvedonen då. Fortsätter förresten vägra nässpray. Vet hur lätt man blir beroende av det och då blir nästäppan bara ännu värre. Några nätter till med täppthet måste jag stå ut.

Nää inte trevligt att prata förkylning. Men mitt liv de senaste dagarna har kretsat mycket kring min förkylning. Har ju inte ork att göra något. Sitter bara i soffan och degar.

Orkar faktiskt inte ens skriva mer i bloggen...

atjoooooooooo

Kvällan i veckan

Då är man på Kvällsposten igen. Knall pall förkyld och FORTFARANDE ont i armen. Inte speciellt kul. Så vad händer då på Kvällsposten denna vecka? Är faktiskt en väldigt lugn jobbvecka jag har framför mig. Lite möte, svara på lite mail, skicka ut inbjudningar till eventpoolen, ja det är väl det som står först på tur. Onsdag jobbar jag bara halvdag, har massa ärende jag måste få gjort i Hässleholm innan det bär av till Madrid. På torsdag kväll är det sponsorträff inför Lundakarnevalen. Back to AF-borgen haha. Fredag ska jag på musikal med mamma. Lördag blir det cup i Växjö och söndag blir det packning. Sedan var denna veckan slut. 

Jag har hittat en tröja på Lacoste som jag bara måste ha... Dock kostar den över 2000. Inte läge för det nu va! Måste nog prioritera en vinterjacka istället. Varför är man inte miljonär?

Söndags lugn...

Känner mig verkligen hängig idag. Ont i halsen, hosta och lite feberaktig. Jäkla svinisspruta. Men hellre lite halvsjuk än att bli riktigt dålig i influensan.

Idag blir det musikal. Mysig tradition som jag och mamma har. Varje vår och varje höst åker vi och tittar på Bjärums musikalhögskola och deras shower. Brukar vara rikigt bra. Jag är ju lite svag för musikaler. Är så imponerad av människor som kan sjunga och dansa. Faktum är att Bjärnums elever ofta gör bättre shower än "riktiga" musikaler. Det är så mycket liv och glädje och så glimten i ögat. Ja jag blir imponerad. Nästan så man bli kär i dem alla =)

Sedan blir det trerätters middag hos Mamma och Paul. Som tack för skjutsen. Var taxi till dem i natt. Jag får ju bjuda igen från mina ungdomsår då det var party i Hörja och Röke helg efter helg!

Var förresten och tittade på lägenhet i veckan, en tvåa, men jag kände direkt jag klev in i hallen att det inte var något för mig. Den kändes för sunkig och för mörk. Dessutom ingen balkong. Jag är rätt kräsen. Känns det inte nytt och fräscht så kommer jag inte trivas. Står fortfarande i valet och kvalet om att hyra eller köpa... Suck.


Besprutad

Jaha då har man gjort som tusentals andra. Tagit vaccin mot svinsjukan. Var först mycket kritisk till att ta vaccin. Jag tror att, om man i grunden är frisk, måste imunförsvaret själv få jobba ibland och ta hand om influenser och andra sjukdomar. Men ändrade mig av två anledningar. Dels att jag tillhör riskgrupperna, men det allra viktigaste är att vaccinera sig för att inte smitta allvarligt sjuka personer som inte har möjlighet att ta vaccin, till exempel de som lider av cancer. Därför mitt beslut.

Men just nu lider min arm av mitt beslut... Jäkla vad ont jag har i armen.... helt sjukt!

Jag tog på Gerrards rumpa...

Eller nej det gjorde jag ju faktiskt inte. Men jag kunde ha gjort om jag hade velat. Vi hade absolut bästa platserna jag har haft på en match i fotboll på högre nivå. Långsida rad 2. Inte bara det. Vi satt precis där spelarna värmde upp. Det vill säga att Glen Johnson var 2 meter från mig. Hottie hottie hottie!

Rysningar när You never walk alone ekade runt hela arenan och när hela arenan ställde sig upp för att applådera in Gerrard. Innan matchen fick vi ett insidertips om en pub där de riktiga supportrarna värmde upp och dit turister inte hittade. Najs att höra på de gamla trogna männen som levde sig in i varje diskussion som det vore den sista.  

I övrigt var Liverpool en mycket mysig stad. Staden domineras såklart av Beatles och fotboll. Men maten var god och billig, mysiga restauranger och riktigt bra shopping både dem billigare varianten och dyra märkeskläder. Taxichafförerna är nog bland de trevligaste i världen. Snackiga och tipsade gärna.

Ja Liverpool kan jag gärna åka till igen... Måste dock lära mig dricka öl. Vin på fotbollspub känns inte riktigt rätt.


Bild: Glen Johnson, snyggast i Liverpool

You never walk alone

Nu drar jag till Liverpool...



Back på onsdag

Längtar tillbaka till sommaren - underbara Sundsandvik!




Kvällan idag

Vad händer på Kvällan idag? Jaaa, inte så hemskt mycket. Snart kommer Skånes Fotbollförbund på besök. Snacka om året som varit och inför nästa år. Sanktan, sanktan, sanktan med andra ord. Det blir också en del planering idag inför avslutning med eventpoolen. Har hittat precis vad jag vill göra, kommer bli grymt kul om det går i hamn =). Får försöka deala lite idag...

Det händer mycket nu framöver, alla planerar in roligheter i november och december, vilket är bra då månaderna är väldigt tradiga annars.

Liverpool
Sponsorfest med Lundakarnevalen
Sanktan All Star till Madrid
Marknadsträff på Malmö Arena On Stage goes 80´s
Julfest med Kvällan
Avslutning med eventpoolen
Vietnam

Känns som jag kan överleva även denna hösten! Nu är det bara en viktig punkt som saknas på den listan och det är lägenhet i Malmö. Som jag vill hitta en lägenhet nu. Förvirrad blir jag med, några säger att man inte ska köpa, medan andra säger att köpa är det enda rätta. What?!

Mitt oviktiga liv

Jag har verkligen inte haft ork att skriva något överhuvudtaget de senaste dagarna. Så, hoppas ni alla har överlevt trots att ni inte kunnat följa med i mitt spännande liv... (ironi) Helgen gick fort som vanligt. Höjdpunkten var träffen med Annika i fredags. Äntligen fick jag träffa min kompis igen. Vi fikade i 4,5 timme. Först blev det lunch, sedan eftermiddagsfika på samma stol. Vi hade så mycket att ta igen.

Lördagen blev lugn, fikade hos mamma och Paul då mina kusiner från Stockholm kom på besök. Så mysigt. Sedan blev det tennis. Det var ju inte i går. Mina slag satt inte riktigt som förr i tiden, men blev bättre ju längre vi spelade. Blev lite fin badmintonteknik i början. Skönt att vara helt ensamma i hallen. Var några snorungar som höll på att stöka i hallen. Dock var de inte så kaxiga längre när jag röt ifrån på dem, kände mig sådär lagom kärring-bitchig!

Söndagen spelade vi cup. Kändes mycket ovant att gå från ute till inne, kunde varit bra med en träning innan cup. Första matchen kändes totalt förvirrande, allt gick så snabbt och jag kände mig så klumpig. Som en jätte spelandes med en tennisboll med tuggummi under skorna. Det gick bra, vi spelade bra, dock åkte vi ut mot BK Kick som vann hela skiten.

Gulligt när jag kom upp på kontoret igår. Måns Zelmerlöv var här i torsdags (när jag var på träningscampen med All Star). Men mina kära marknadskollegor hade fixat en bild med autograf, "kramar till Linda". Det bästa var att bredvid den bilden hade teknik-Jan lagt en bild på sig själv när han äter semla och skrivit "kramar till Linda" från Jan. Det var verkligen sött! Sådana små saker kan göra en hel dag.

Händer en del kul med jobbet nu framöver. Madridresa, Julfest, Sponsorträff inför Lundakarnevalen, marknadsträff och annat skojsigt! Skulle bara haft en lägenhet. HITTA EN ÅT MIG NU!!!!

Måste jobba...

Ciao!