Fan va gött!!!

Seriepremiär i går, mötte seriefavoriterna Ovesholm som i år fått 3 nyförvärv från allsvenska KDFF. Vi vann matchen med 1-0 efter mål i första halvlek. Andra halvlek satte de en enorm press mot oss, men vi lyckades kriga till oss segern, såååå skönt. En riktig jäkla kämparseger från hela laget, vi visade vinnarskallar och fysik. HÄRLIGT!!!

För min egen del kändes det bra igår. Var inte så mycket skönspel, mest krig. Jag trivs sådana matcher, jag blir så taggad och får extra energi till max.


Bild: Jonna in action

Nu sitter jag på tåget i Stockholm, extremt uttråkad. Fick inte rätt på DVD spelaren på datorn så har ingen film att se. Tur man har internet. Ska upp på innebandyfinalerna i Stockholm. Vi, Expressen, är sponsorer till svenska innebandyförbundet. Så först är det damfinal, sedan lunch med Tv4, sen herrfinal och på kvällen är det galamiddag med alla spelare. Tror det kommer bli riktigt kul. Tydligen hade Engel, Sandra, Emma och några andra från fotbollen också fått biljetter till efterfesten på kvällen. Hoppas verkligen vi ses där.

Tröttsamt, det brukar vara väldigt skönta att åka första klass, det brukar vara lugnt och tyst. Men idag sitter det, några säten bort, 4 runda och glada kvinnor (läs: tanter). När jag klev på 8 imorse, hade de redan öppnat en vinare. Efterhand tiden går blir de gladare, fnittrigare och mer öppna i sina samtal.

Tant 1: Ja jag har länge tänkt att jag skulle vilja sätta upp mig på en sån lista, att man vill vara statist
Tant 2: Jo men det är klart du ska göra
Tant 3: Jag vill också det, men med min otur får jag säkert en roll där jag är gift och måste stå i ett hörn och hångla med en kille.
Tant 1: Men det är väl inte otur, den kan ju vara en snygg hingst. Färre om man måste ha sex
Tant 4: Men det är väl inte heller otur, inte om det är en hingst.

Denna diskussion för de högt, haha. Sen när måste statister ha sex i en film...? Det värsta är deras skratt, försökte halvsova innan men så fort de började skratta, vaknade jag med ett ryck och trodde minst det var jordskalv i tåget.

Men, det ska bli grymt kul att träffa sanktangänget igen. Trivs så bra med alla, och får lite extra energi! Då får man väl lida lite på tåget!


Bild: Sanktantjejerna myser framför brasan i Åre

Halva vägen till 50...

Jaha då vart man 25 år i dag! Halva vägen till 50... 40 år till pension... Det går framåt!



Inte så stor Linda!
  

Hässleholmsgrogg hjälper mot allt!

Fick ett så roligt mail av Hanna för ett tag sedan, hon påminde mig om en konversation vi haft i Åre när vi var där och festade med LundaEkonomerna:

 

Hanna - "du jag mår dåligt"

Linda - "Ässchhh, ta nu e hässleholmsgrogg så blir allt bra..."

Hanna sveper..."Du det va ju bara bacardi lemon i den här"

Linda - "just det"

Gulliga Hanna, visste knappt vad förfest var, och defintivt groggade hon inte på förfesterna i huvudstaden utan där var det vin som gällde. Så kom hon ner till landet i Skåne, där gällde grogg med blannevann (och inte groggvirke)



Kom på hur mycket jag saknar min Fleshhen!


Så då var det roliga till ända...

Så vart ledigheten slut och tillbaka på Kvällsposten. Är alltid så segstartad, har lixom ångest dagen innan för att det är så mysigt att vara hemma och ledig och göra vad man vill, och så dröjer det så länge tills nästa ledighet. Aja, bara bita i hop. Har i af varit ett mycket roligt lov med blandad kompott.

Lördagen var det fullt ös. Först match mot Norra Tång, aldrig mött ett sånt gnälligt lag innan. Fula som sören var dom, men när de själv fick en smäll gnällde dom som små barn. Sådana matcher blir jag så jäkla taggad, jag tål rätt hårda tacklingar själv och gnäller ofta inte. Istället får jag sån sjuk lust att hämnas, att i nästa närkamp trycka ännu hårdare. Problemet blir att jag ibland fokuserar för mycket på att trycka spelaren i nästa närkamp och glömmer att spela bra fotboll. Jag fick spela hela matchen som mittback, kändes mycket positivt då vi bytte nästan hela laget i halvlek. Känns som jag kommit in i spelet nu, efter min lilla svacka i mitten av försäsongen. Dessutom känns de riktigt tryggt att spela med Sandra, vi kompletterar varandra bra. Matchen spelades dessutom på Åhusfältet, hoppigt och gropigt, det gynnar inte den lilla teknik jag har!



Gammal bild. Gillade verkligen detta matchstället, tighta tröjor och stora shorts. Så det ska vara

Riktigt rolig förfest hos Ozzie med gamla vänner jag inte sett på år och dag men även några nya. Alla lika trevliga och roliga. Super kul att få festa med Annika igen, så längesen vi träffades. Hinns lixom inte med, med skola och jobb. Kingan var väl sådär, var inte alls så mycket folk som jag trodde det skulle vara, tyckte inte heller jag träffade dom man hade förväntat sig att träffa, inte för att jag nu kan komma på någon... Men kändes i alla fall så.



Värdinnan Ozzie med en trevlig killkompis



Äntligen lite party med ankan igen!



Desto längre kvällen led ju suddigare blev det - Ankan, Emelie och David



Ser inte alls ut som Annika tränger sig på i samtalet... - Lille Banan, Perre och Ankan

Söndagen gjorde jag inget vettigt alls, bara slappade. Vart och hyrde Patrik 1,5 men orkade aldrig se den, tur man får ha hyrfilmer i en vecka nuförtiden. Fastnade i en riktigt kass film, men den var precis lagom bra för min del, handlade om några som gifta sig och totalt hade 18 barn som inte kom överens och gjorde allt för att föräldrarna skulle seperera, typisk amerikansk film så ni kan säker gissa hur den slutade.

Igår firade vi min 25 årsdag. Fyller ju inte år förrän i morgon men det var enda dagen jag kunde eftersom jag ska jobba i helgen. Vi var hemma hos Mamma, jätte mysigt, mormor och morfar kom dit och åt tårta på dagen och på kvällen var vi 12 stycken som åt middag, flygande jakob precis som när man var liten. Mums. Mamma hade gjort det så mysigt och allt var så gott. Jag har nog världens snällaste mor. Fick en juicemaskin av henne, så nu jäklar blir det färskpressad juice. Till sommaren kan jag kanske lova en och annan fruktdrink. Vad jag dock blev mycket tveksam till var att det stod att man inte behövde skala någon frukt utan man la ner melonen, morötterna, apelsinen precis som de var... Hmm får nog undersöka detta närmre.



Favorittårtan, chokladtårta med vindruvor... Finns ingen bättre jag lovar!



Söta mormor och morfar. Morfar testade tillochmed och spela Wii... Han var en jäkel på tennis.



Min söta, underbara, älskade mor! Finns ingen bättre. Är vi lika?



Bror med flickvän, hmm ja han har faktiskt flickvän trots den något feminina posen. Josses stora ögon hade jag inte sagt nej till!

Min egen datasupport



Jag har tur.
Jag slipper timmar i telefon.
Varför???
Jag har min egen datasupport.
Min kära bror... Tid att titta in i helgen?

Påskplanering

SKÄRTORSDAG

-> Frukost på stan med Maria, Martin och Daniel
-> Besöka Pappa
-> Till Ann-Louise och fixa håret
-> Powerwalk med Sofie Jönsson
-> TV Mys och käka mitt påskägg jag fick av Mamma

LÅNGFREDAG

-> Sovmorgon
-> Förhoppningsvis sitta i solen en stund
-> Powerwalk
-> Ledig eftermiddag

PÅSKAFTON

-> Äta en riktigt bastant frukost
-> Match mot BK Tång
-> Stressa ihjäl mig i duschen
-> Påskmiddag hos familjen Nilsson
-> Inflyttningsfest hos Ozzie, äntligen få partaja med Annika igen =) =) =)
-> Kings Head

PÅSKDAGEN

-> SOOOOOOOOOOVA

ANNANDAG PÅSK

-> Upp tidigt
-> Match mot Glimåkra, gillar inte att möta dem, inte för att de är bra utanför att de är så gnälliga på plan och gör så jäkla mycket fula efterslängare, aja får hoppas de är bättre nu
-> Fira min 25 årsdag hos mamma. Super kul och träffa mormor och morfar och andra släktingar!

Inte så mycket planerat i påsk vilket ska bli riktigt skönt. Har haft på tok för mycket på jobbet och med fotbollen på sistonde så att få slöa lite och samla energi det behöver jag. Hoppas det blir bra väder så man kan jobba lite på brännan också!


Underbara Sanktangänget!

Satt och kollade lite bilder på jobbet.... Nä det var inte bara nöje, var tvungen att sortera lite i mina mappar för att hitta det jag letade efter. Har ett enormt behov att ja ordning och redan omkring mig, annars blir jag helt låst i vad jag ska göra.

I alle fall hittade denna helt underbara bilden på några av Sanktangänget.



Vi var uppe i Åre på Kick Off under världscupsfinalerna. Hade hur mysigt som helst. Bodde i två helt underbara stugor, Hotälgen och Paradiset, var som en blandning av jaktstuga med indian/cowboy inredning. Helt enorma var stugorna med, plats för 20 sovandes, i vår tjejstuga var vi bara 4 stycken så det var gott med plats. I killarnas stuga bodde 9 stycken, det var även där vi åt middagarna och partajade på kvällen/nätterna.Rena lyxen vart det för på morgonen kom en "hushållerska" och fixade värsta hotellfrukosten och diskade och fixade, perfekt!



Torsdagen när vi först kom dit började vi med incheckning i rummen, sedan var det dags för mys framför brasan, vilket var riktigt najs efter 9 timmars resande. Vi åt sedan middag och drack lite vin, vad som var tänk att vara en lugn första kväll slutade på bygget, riktigt bra ös! Eller kvällen slutade inte där, när vi kom tillbaka till stugan kom vi på den smarta idén att bada bastu, kan väl ses som lagom genomtänkt 3 på natten.

Fredagen började med god frukostbuffé och några timmars konferens. Sedan var det lunch i VIP restaurangen, där alla sponsorer till svenska alpina landslaget åt. Efter detta var det dags att testa backarna, som dessvärre var ganska isiga. Min fot klarade inte alls av åkning, riktigt trist, men bara efter ett åk svullnade trampdynan upp ordentligt. Det blev istället hemfärd och bastu för några av oss. Några tuffa vikingar var dock kvar och var med i aplina landslagets skidtävling, bra jobbat där!



På kvällen var det stor middag för alla sponsorer, härliga känsla att gå på finmiddag i skidkläder! Vi fick också finbesök av Anja och company, jäkla vilka vältränad ben Anja har, ska aldrig mer klaga på mina fotbollsben! Expressen vann tyvärr inga priser i slalomen, men vi vann definitivt "bäst på afterski"

  Efter afterskin var det dags för afterski på bygget. En kanon rolig kväll, tror aldrig jag dansat så mycket innan. Sedan var det efterfest i huset igen och dags för den traditionella bastun. Varför tycker man att bastu är ett bra beslut 4 på kvällen? Varför kan man inte bara vara klok och tänka att sängen är det bästa valet...




Lördagen började med frukost och sedan konferens. Skidåkning, bastu och slappeeftermiddag stod på schemat innan det var dags för italiensk afton i huset, god mat fixade Expressen gänget! Sedan var det party för hela slanten, fest på bygget, bastu... o ja ni börjar känna igen det eller?

Söndagen var lugn, långpromenad i solen, packning och sedan hemresa. Riktigt sorgligt att säga hej då till alla på arlanda. Man blir som en liten familj när man är i väg såhär och det är verkligen världens goaste gäng! Hemresan var riktigt seg dessutom!

Vilken match!!!!

Fan va gött!

Lilla Hässleholm i division två slog ut Falkenberg som är etablerade i superettan ur Svenska cupen... Sicken rysare!!!
Bra jobbat pojkar, stolt blir man över ert spel! Ni blir farliga i serien i år.

Friskvård på Kvällsposten!

Jaha... Då har man blivit en av alla miljoner människor som bloggar. Snacka om att falla för grupptryck... Känns ändå mer motiverande att skriva på datan än i en klassisk dagbok. Fast å andra sidan, i en dagbok kan man verkligen skriva precis vad man känner, här får man passa sig lite... =)

Idag fick jag ett Wii spel till Kvällsposten. Friskvård på högsta nivå! Trevligt! Gissa om man är populär nu! Kanske ska börja ta betalt för alla som vill prova, så kan man tjäna en bra hacka...  



Måste lägga till att jag fortfarande har rekordet i nickar på KvP... Måste vara min långa fotbollskarriär som sitter i ryggraden =)

Välkommen till min nya blogg!