Målning med vätskebelöning

Mamma fick för sig att vi skulle måla om huset, vilket verkligen behövdes. För att det skulle bli en aning roligare fick vi belöning efter varje vägg, en öl/cider. Det blev roligare och huset är helt galet fint, står konstiga budskap på väggarna och ena sidan är randig. Nää så är det faktiskt inte, men huset blev så fint. Att det skulle gå fort för att vi var många var dock en överdrift, en hel dag fick vi slita med huset och färgen.


Mathias är redo


Daniel är redo


Se så fint det blir!


Åhusbilder

Vi åker hem från stugan redan idag. Vädret har inte varit det bästa och det är rätt skönt att vakna hemma i morgon istället för att upp tidigt för att åka hem. Idag ska vi ha lite middag hos kusinerna och välkomna deras utbytesstudent Maggie från Canada, stackars tös, träffa hela släkten på en och samma gång.

La in lite bilder från Åhus igår, så här kommer en fin liten bildparad!


Mys utanför stuga 5


3    2   1  spela!


Söta fina Mimmi


PelleP


Kik trollar bort Johan


Fina killar i rutig shorta!


Lurig blick, vad vill egentligen Tommy med Björn?


Tommy, Daniel och Johan


Tobbe, Kik, Tommy och Daniel


Mimmi skriver ett bidrag till den heliga boken


Björn och Tobbe

Halsont!

Har varit riktigt slappa och sköna dagar i stugan. Välbehövligt, har åkt på någon halsinfektion som inte alls är skön. Känns som jag har två tennisbollar i halsen, vilket gör det jäkligt svårt att svälja. Helt sjukt vad trött jag har varit i veckan, måste vara en blandning av lite sömn och någon infektion i kroppen, orkar typ ingenting. Var ute och sprang och höll på att dö efter bara någon kilometer, fasar för fotbollen nästa vecka, lär vara typ sämst tränad.

Har varit både på torp och i Göteborg för att shoppa men hittade inget, alla kläder är så tråkiga, beiga, gråa, bruna, riktigt trist. Vill ha färg, mycket färger och många färger, helt omöjligt att hitta. Så efter två shoppingdagar hittade jag endast ett par jeansshorts... Letar efter ett par lila gympaskor, verkar vara omöjligt.

Åkte till Röra idag, en minivariant av Ullared. Shoppade en hel del, speciellt till lägenheten i Malmö, den är rätt tom nu!

Synd att vädret inte varit bättre, hade behövt en dag på stranden, sova i solen!

Blir nog att vi åker hem redan i morn, är vädret såhär dåligt finns inte så mycket att göra.


Galet bra!

Sjukt kul och helt galet. Är det enda sättet man kan sammanfatta Åhus beachhandboll med. Om förra året var succé var detta året ännu bättre. Jag tror på riktigt att man inte kan hitta goare människor än de vi är i Åhus. Riktigt sleten nu, sov nog i snitt 4 timmar per natt, fest i 11 dagar och jobb hela dagar. Galet bra. Går inte att berätta eller förklara, man måste helt enkelt varit med. Känns rätt ensamt nu när man är hemma igen, van att bo med folk omkring sig hela tiden. SAKNAR ER sjuka människor!

Nu är jag i stugan. Välbehövlig vila en vecka. Ikväll blir det strandfest.


Fullt ös sen rehab!

Sjukt stressigt. Så kan man sammanfatta min dag. Event hit och event dit. Springer mellan Gustaf Adolfs torg där vi har aktiviteter i vår monter nu under SM-veckan och upp till tidningen för att fixa inför Åhus Beachhandboll. Det snurrar lite i mitt huvud, affsicher hit och gatupratare dit, tält här och tejp där och saker hit och dit. Men samtidigt är det riktigt skoj.

Känner mig sjukt taggad för att bo 11 dagar i Åhus, även fast det kommer bli riktigt jobbigt, låååånga dagar och korta nätter. Åker på välbehövlig rehab till stugan direkt efter eventet.


Bild: Mysig Åhuskväll förra året när Tommy sjunger en mindre mysig sång inför Hammarbys damlag


Bild: Perfekt att rehaba sig, ljuvliga Bohuslän!

Öppet!

Tillbaka på kontoret. Så efter två veckors semester är det dags för några veckors jobb innan det blir lite semester till. Det var verkligen att kasta sig in i allt på en gång, 4 event har vi igång denna veckan, Viktoriadagarna på Öland, tennisveckan i Båstad och så SM-veckan här i Malmö och Åhus beachhandboll som drar igång på fredag. Så just nu känns det lite rörigt i mitt huvud för att lösa de olika eventen och vad som hör till vad. Men det är samtidigt riktigt skönt att ha att göra och inte bara sitta av tiden här på jobbet.

Semestern har varit riktigt skön, hade en jäkla tur med vädret också. Massa värme och sol och en hel del stranddagar. Har dock inte hunnit med det jag hade tänkt att göra, tapetsera fondvägg och inhandla nya möbler, ville lixom inte slösa en varm dag på att göra sådant.

I helgen vart det beachsoccer i Åhus, fy fan säger jag bara, har aldrig varit så svettig och trött innan. Trodde nästan att jag var nära döden ett par gånger. Det gick väl sådär för oss, saknade spelare i typ varenda match, vilket gjorde det ganska så jobbigt! Men vi hade jäkligt kul och det är ju det viktigaste =).

Jag måste hitta sommarkläder... det är så jäkla varmt och vi får inte ha shorts på jobbet (jäkla regel) sååå jag måste hitta sommarklänningar eller något annat svalt, men affärerna har ju redan börjat ta in höstsortimentet. Ganska deprimerande kan jag tycka! Låt sommaren vara länge och låt oss slippa tänka på hösten!

Snart dags att åka hem!

Välmående!

Ännu en dag på stranden. Idag varierade vi oss lite och det blev hällevik istället för Åhus. Det borde vara obligatoriskt med 8 veckors semester och sol i minst 4 veckor av dem. Det är väl inte så höga krav?! Jag är verkligen en sommarflicka, finns inget jag njuter så mycket av och som jag stressar av så mycket av som att ligga vid havet och sola och bada. Jag mår helt enkelt bra av det! Härligt! Sitter i bilen hem nu och ska snart till mamma och äta. I morgon måste jag börja ta tag i min träning för den har verkligen inte haft högsta prioritet den senaste veckan!

Beachen

På väg till Åhus och stranden, så sköööönt! Vart stranden igår med. Kan lugnt säga att jag haft tur med vädret hittills på min ledighet. Idag blir det stranden med bröderna Nilsson och sedan snabbt hem till kvartsfinaler i vm. Sjukt besviken från igår. Hade hoppats på Brasilien och Ghana men ingen tur där. Vore själva fan om nu Spanien åker ut ikväll. Då ska jag bojkotta vm! Ciao!

Semesterstängt!

Har haft annat för mig. Njutit av att ha semester och slippa sitta dagar i ända framför en dator. Är dock besviken på vädret idag. Varje vädersida visade en stor sol och vi planerade att dra till stranden i Åhus, så vaknar man upp till en helt igenmulen himmel. Vad är detta för strunt? Måste ringa Annika och diskutera våra planer för dagen.
Ciao!