Tidsbrist

Hinner inte idag.

Fullt upp.

Äntligen i väg mot stugan ikväll.

Midsommar here we come!


Glassparet!





GB glassgubben och GB glassgumman på besök på Kvällsposten. Bröllopsglas till alla anställda! Ska berätta en hemlighet... det är inte det riktiga GB-paret som är här, utan det är Ireet och Lars Vidar på annonsavdelningen som ska ut och överraska alla förmedlarbyråer med varsin god Bröllopsglas. Fast det blev ett smakprov till oss också!


Det är kört!

Hur jag än räknar på det får jag inte tiden att gå ihop. Stressa hem från jobbet idag, i väg direkt på match, hur ska jag hinna äta bra och rätt? Avslutning med laget efter matchen, hemma sent, måste bestämma vad jag ska packa inför midsommar (för man måste bestämma och göra lista innan man kan börja) känner mig själv, klockan kommer bli mycket, sova. Upp tidigt till jobb, hem tidigare än vanligt, hämta Annika och Lilja på stationen, köra till Gislaved, se Markaryd spela, köra upp till stugan. När ska jag hinna packa? När ska jag hinna tvätta det som inte är rent? När ska jag hinna handla det som handlas ska? När ska jag hinna planera så att jag hinner allt detta. Det är kört!

Läger

Fredagen till måndagen spenderades i Landskrona. Skånes 80 bästa 14-åriga flickfotbollsspelare har varit på läger och tagit chansen att komma med i Skånelaget. Själv har jag varit instruktör. Långa dagar och lite sömn på golvet i ett klassrum tar ut sin rätt i dag. Är jättetrött, inte ens kaffet räddar mig.

Tur det är en kort vecka denna veckan. På torsdag åker vi upp till stugan i Bohuslän och ska stanna där över midsommar och fram till måndag. Ett gäng kompisar ska med upp och släkten är såklart på plats, över 35 personer blir vi totalt. Riktigt skoj! Hoppas bara på fint väder.


Midsommar förra året


Match med MFF

Igår var det dags för den årliga nätverksfotbollen med Malmö FF. Vi företag som är med i nätverket delas in i olika lag och sedan får vi några spelare från A-laget i våra lag med. Man spelar sedan en turnering där alla slutspelsmatcherna går inne på Swedbank stadion. Kul att traska in på planen under tonerna av "MFF hymnen", precis som på riktig match (fast lite mindre publik) Förra året var jag ensam tjej, men i år var det faktiskt två till med! Lite roligare i omklädningsrummet att ha någon att snacka med. På kvällen var det middag på olearys för alla som hade spelat. Mycket trevlig kväll. Vi fortsatte sedan några stycken till lilla torg och pimplade vin i solen.

Idag är jag hungrig och trött.

Ska vara ledig imorgon för att jobba. Ska vara instruktör på Landskronalägret, brukar alltid vara roligt men känner mig en aning stressad över det iår. Har varit mycket och är väldigt mycket på jobbet just nu. Men man får helt enkelt ta sig tid!


Så väderligt!

Hjälp vad jag är trött, måste vara vädret som gör mig så sömning på eftermiddagen. På tal om vädret, satt och filosoferade i bilen på väg till Landskrona idag (var på möte där) och tänkte att jag under en vecka framöver inte skulle prata om vädret en enda gång. Funderade på hur många dagar jag skulle klara det och vad jag skulle svara om någon ställde en väderfråga, typ

- Oj kolla vad det regnar ute
- Vad törstig jag är

Nöjd var jag med med mig själv och med gott självfötroende att jag åtminstonde skulle klara en fyra dagar. När vi kör in i Landskrona börjar det regna och jag utbrister, guuu va de regnar! Attans... jag klarade inte ens en halvtimme. Vädret spelar helt enkelt en för stor roll. Därför skyller jag nu min trötthet på det jäkla VÄDRET!

Ska bege mig hemåt nu och ännu bättre är LEDIG i morgon. Hur skönt är inte det. Hoppas på bättre väder så man kan kila ner på stan och titta på studenterna. De flesta säger att de längtar tillbaka till tiden de tog studenten och att de hade velat göra det igen. Jag känner tvärtom. Tycker det är så jäkla skönt att ha det gjort och att inte behöva tänkte mer på den tiden. Missta mig inte, tyckte det var bland det roligaste jag gjort när jag tog studenten, men en gång räcker!

Ciao


Tatueringsdags!

Var riktigt tidigt på jobbet idag. Redan 07.10 gjorde jag entré på Kvällsposten, tänkte jag skulle hem i någorlunda tid så hinner jag träna fotboll ikväll. Så skicka mamma SMS och bjöd in mig på middag ikväll, perfekt slipper jag tänka på det. Ibland är det bra att ha mammor.

Hade tänkt tatuera mig som denna damen.



Jätte vackert att ha 95% av kroppen täckt av tatueringar, speciellt ansiktet diggar jag. Många tänker säkerligen, åhh hon kommer ångra sig när hon blir äldre. Men det är redan löst, damen på bilden är redan fyllda 55 år och ångrar sig inte en sekund.

Hjärnknaster!

Nyss gäspade jag så stort så att det knastrade i min hjärna.

Undrar om det är farligt? Jag kanske gäspade sönder ett viktigt kärl och nu kommer jag aldrig mera kunna cykla. Vilket vore väldigt tråkigt då jag precis skaffat en cykel att ha här i Malmö (jag tror nämligen gamla Bettan trivs bäst i Hässleholm och hon hade antagligen inte klarat många minuter i storstaden innan hon antingen cyklat vilse, eller ställt sig på gator hon inte borde och blivit stulen av några äckliga snubbar) 

Vilket påminner mig om att jag måste ta med ett sadelskydd hem, min nya cykels sadel är gjord av något mjukt material som suger åt sig vatten. Skulle vilja se minen på personen som skapade den där sadeln, säkert jätte nöjd med sig själv "ha jag har kommit på ett sätt att slippa få ont i rumpan när jag cyklar, jag gör en mjuk sadel i skum". Sen skulle jag vilja se minen på samma person cyklandes när det regnat ute "hmm jag tänkte inte på att skum suger åt sig vatten som sedan sipprar ut så jag blir fullständigt blöt i rumpan"   

Nu ska jag hem. Jag är jätte trött i skallen. Ohh NO kan det vara blodkärlets fel? Jag kommer leva som ständigt trött resten av mitt liv. Hopplöst!

Beck - Levande begravd

Blev en riktigt trevlig kväll igår. Först var det sommarbuffé med rödvin på Noble House Hotell, vi fick varsin liten goodiebag och begav oss sedan till bion. Filmen var riktigt bra (om man gillar Beckkonceptet) men så jäkla äcklig. Helt klart den läskigaste Beckfilmen. Kan bero på temat med, levande begravd är nog mångas värsta mardröm. Tur det är ljust länge på kvällarna så jag slapp cykla hem i mörkret efter bion. Unnade mig en riktigt god fruktsallar och somnade sedan tidigt. Varför är jag så trött nuförtiden?

Beck - Levande begravd (2010) :

Idag har det bara varit vanligt kontorsjobb, men har fått mycket gjort så är nöjd med dagen. Åt godaste lunchen på länge. Vegetarisk lasagne på Hipp, med getost, ruccola och parmesan, vattnas nästan i munnen när jag tänker på den. Hipp har alltid bra vegetarisk mat,  jag väljer nästan alltid det alternativet istället för de vanliga lunchrätterna.

Träning ikväll, inte så värst sugen, brukar dock bli det när man väl är där. Om det är en bra träning vill säg. Missar nästa match, ska på nätverksträff med MFF då. Hatar att missa matcher, då kan man inte vara med och påverka resultatet och det känns för jäkligt!

Nu är det snart dags att gå hem, var på jobbet redan 7.20 i morse.

Ciao

Rulla fram

Helgen gick på tok för snabbt. Eller helg och helg, jobbade hela lördagen så så mycket helg blev det faktiskt inte. I fredags var det bollrullning i Kristianstad. Rullade våra megabollar över gator och torg för att göra lite reklam för sanktandagen.



Åkte och tittade på Ballingslöv på kvällen, fick se ett riktigt snyggt klassmål, bicakletas på inlägg från kanten, japp årets snyggaste mål hittills. Annars var det inget skönspel. Gav mamma hennes överraskning på kvällen, i november ska hon och jag på Ladies Night. Ska bli grymt kul. Pimpla vin och titta på snygga killar som underhåller, kan inte bli bättre.

Lördagen började klockan 7 i Kristianstad, sanktandag i strålande sol och med rekordmånga lag. Var inte hemma förrän 7 på kvällen, 12 timmars arbetsdag en lördag, fint det. Grillade och somnade sedan gott i soffan. Var hur trött som helst när jag vaknade fast jag hade sovit hur många timmar som helst. 

Badade i mammas pool på söndagen, skönt att få en dag med fint väder när man var ledig. Gjorde absolut ingen nytta i söndags men det var jag värd. 

Idag blir det förhansvisning av nya beckfilmen Levande begravd. Är Noble House som bjuder på sommarbuffé och sedan bio. Är lite tveksam inför filmen, hatar verkligen temat levande begravd! Kommer vara skitskraj när jag ska sova ikväll.  

Vågad klädsel

Tycker det är lite sorgligt att Siesta redan är över. Hässleholm lever verkligen upp under Siesta och man kan spendera en hel dag med att bara titta på alla människor, det är verkligen människor av alla dess slag. Siesta är grymt på det sättet, du får se ut och vara precis som du vill. Allt är okej!

Jag och Annika svävade verkligen ut i vår klädsel. Vi vågad oss på det där lilla extra i Siestas ära...



Nää, det gjorde vi inte. Vi är inte så utsvävade av oss!

Splittrad

- schizofren?
- Vända kappan efter vinden?
- medgångssupporter?
- stolt skåning?









Nää

Däremot en fräck tävling på G på sanktan.se


Usch...

Fick en riktigt tråkig nyhet idag. Kan inte berätta för mycket eftersom personen ifråga inte vill det, men en vän har idag fått reda på att hon har cancer. Denna jäkla sjukdom. Hatar verkligen den. Hade jag haft miljoner i pengar hade jag lätt donerat pengar till forskning för att stoppa sjukdomen. Usch usch usch!

Åkte ner till hamnen idag och åt lunch på Limhamns fiskerökeri, riktigt gott! Unnade oss en liten promenad i hamnen med i SOLEN! Helt sjukt att faktiskt titta upp på en blå himmel med en stor gul sol och känna att solen värmde... inte alls en dålig känsla det där. Hoppas det håller i sig till helgen då vi har stor sanktandag i Kristianstad! Ni som inte har något att göra kom till Vilans IP på lördag, 45 ungdomsmatcher och damallsvensk match på det! Kan ju inte bli bättre.