Tager du denna?

Precis lunchat på Hipp, de har alltid riktigt bra vegetarisk mat och idag blev det råraka med chevre och lite andra godsaker. Nu är jag mätt, riktigt mätt. Men det ska man ju vara efter lunch. Klokt Linda.

Idag laddar vi alla på kontoret för Chefens lopp i morgon, japp Chefen ska springa Lundaloppet på 1 mil och vi har fått höra mycket om detta i veckan. I början var målet att springa under 50 minuter, men målsättningen har sänkts dag för dag, igår var det att ta sig runt. Idag ändrades dock allt igen, Chefen sprang (gäller att ta vara på varje minut för träning) ner på Stadium och köpte sprillans nya löpartights och vindjacka. Nu är vi överens om att målsättningen återigen måste hamna på runt 50 minuter. Vi vill såklart visa vårt fulla stöd i detta otroligt viktiga lopp och Tommy har därför gjort en Facebook grupp, så ni som känner att ni vill visa ert stöd och kanske bli en del av en otroligt stor idrottsprestation (bragdguldet runt dörren?) bli medlem i Forza Roland och skicka en uppmuntrande tanke!

Det blev inget frieri från Nestaerik, tydligen hade det varit en fyllegrej, men vi överlämnade ändå en present nu i eftermiddags, en bröllopsbilaga. Kanske kan Nestaerik hitta lite inspiration igen. Dock var Cykelbudet och Tommy väldigt besvikna eftersom de redan hade planerat in en bra svensexa, något som fick Nestaerik att bli lite intresserad av giftemål ändå, igen. Som vanligt har jag inte så mycket att säga till om i frågan! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback